2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 131 پست
نه گلم دکتر گفت اگر سن استخوانی بالاتر باشه امکان کوتاه بودن خیلی زیاده صفحات زود بسته میشه قبل قدکش ...

خیلی ممنون از لطفتون 

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
خودم چهارم یا پنجم بودم که پریود شدم.چاق نیست لاغر هم نیست.یکم تپله.قدش کوتاهه.۱۲۴هست با وزن ۲۹و نیم ...

شما هم میتونی دکتر ببریش سن استخوانیشو بدونی ،اگه کم باشه رشد قدی کم میشه ،رشد قدی کم با بهبود تغذیه درست میشه یا سری قرص و ویتامین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سن استخوانی دختر من توی 8 سالگی 6 سال بود. لاغر بود و قدش 130. نظر دکتر این بود که باید تحت نظر باشه ...

زنده باشه گلدخترت

الان چند سالشه عزیزم

بعد پریود هم حدود ۱۰ سانت رشد میکنن

کاش دختر منم حداقل به ۱۶۰ برسه 

ولی دکترش با قاطعیت گفت نهایت ۱۵۵

خیلی ممنون از همگی خدا گل دختراتون حفظ کنه 

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن
شما هم میتونی دکتر ببریش سن استخوانیشو بدونی ،اگه کم باشه رشد قدی کم میشه ،رشد قدی کم با بهبود تغذیه ...

دکتر بردم ولی ازش عکس نگرفت.فقط معاینه کرد گفت طبیعیه.فقط دارو داده و گفته هرماه ببرم پیشش

زنده باشه گلدخترتالان چند سالشه عزیزمبعد پریود هم حدود ۱۰ سانت رشد میکننکاش دختر منم حداقل به ۱۶۰ بر ...

عزیزم دکتر غدد گفتن؟چیزی برای افزایش قد نگفتن؟یا دارویی تجویز نکردن؟

میشه کمی بیشتر توضیح بدین الان این بده که سن استخوانیش کمتره؟یا بهتره که بیشتر نشده؟

ببین کاملا مشخصه از اسنش ،سن استخوانی کمتر داشته باشه باید اصلاح بشه باید همسان بشه با سن واقعیش،مخصوصا حالا که داره بلوغ میشه ممکنه قدش اونجور که باید بلند نشه ، بدنش یه سری کمبودا داره که با قرص و ویتامین و تغذیه خوب میشه 

دکتر بردم ولی ازش عکس نگرفت.فقط معاینه کرد گفت طبیعیه.فقط دارو داده و گفته هرماه ببرم پیشش

ویتامین؟یا داروی هرمونی؟

ببین کاملا مشخصه از اسنش ،سن استخوانی کمتر داشته باشه باید اصلاح بشه باید همسان بشه با سن واقعیش،مخص ...

خیلی ممنونم عزیزم

زنده باشه گلدخترتالان چند سالشه عزیزمبعد پریود هم حدود ۱۰ سانت رشد میکننکاش دختر منم حداقل به ۱۶۰ بر ...

سلامت باشین عزیزم. الان 12 سال و چند ماهشه. بله دکتر هم میگفت حداقل 6 یا هفت سانت دیگه رشد قد داره، یعنی قدش دیگه از 162 کمتر نمیشه. 

دختر شما که هنوز پریود  نشده. چرا هورمون رشد قد تجویز نکرد دکتر؟ 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

عزیزم دکتر غدد گفتن؟چیزی برای افزایش قد نگفتن؟یا دارویی تجویز نکردن؟

نه هیچی نداد

حتی گفتم لطفا امپول بدید

گفت نیاز نیست فایده نداره

الان ۹/۵ هست موی یکی از زیربغلاش خیلی زیاده

بیکینی هم موی ضخیم زیاد داره

اما سینه ش هنوز صافه

قدشم ۱۳۴ هست

خودم بهش ویتامین دی میدم

ولی خیلی تنبله اصلا فعالیت نداره 

دوست داشتم ببرم بسکتبال و والیبال ولی همکاری نکرد

سن استخوانی دختر من توی 8 سالگی 6 سال بود. لاغر بود و قدش 130. نظر دکتر این بود که باید تحت نظر باشه ...

خب عزیزم خودتون میگین تو ۸ سالکیش سن استخوانیش ۶ بوده .یعنی سن استخوانی دختر شما پایین بوده ،که با دارو تغدیه  درست شده ،منم همینو میگم چرا باز میگین سن استخوانی بالا رشدو متوقف میکنه

ویتامین و شربت اشتها

خدا حفظ ش کنه انشالله قدش همونی بشه که میخوایین