2777
2789
عنوان

بلوغ زود رس

1651 بازدید | 131 پست

سلام خانما یه دختر نه ساله دارم پارسال آذر ماه علایم بلوغ داشت(فقط مو های زائد )

بردیم متخصص غدد بعد کلی آزمایش های هورمونی و سونوگرافی گفت هیچ ش نیست بخاطر چاقی ش هست هیچ گونه دارویی نداد

الان دوباره برای چکاپ بردم عکس مچ دست نوشت سن استخوانی ۷ سال و نه ماه بود 

گفته باید هر دو هفته تمام سونو های آزمایش های هورمونی و عکس تکرار شه 

منم دوس ندارم این همه جلوی اشعه باشه کسی تجربه ای داره؟

بازم دارو اینا نداد ولی گفته دو هفته یبار باید چک بشه 

لطفا اگه نظری دارید بگید گیج موندم ادامه بدم یا ندم؟

در مورد سن استخوانیش نظرتون چیه؟

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

@مامان_مهرسا۲

یک عدد منتظرم ...برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کن خدایا شکرت که صدا مو شنیدی۱۴۰۲.۶.۴.                                                  برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم و جنسیت دلخواهم باشه صلوات مهمونم کن

خانما کسی نیست؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم تو سن ۹ سالگی کم کم موی زیر بغلش چندتا دونه در اومد ،عذر میخوام سینش از حالت صافی در اومد البته چاق نبود لاغر هم نبود کلاس شش هم پریود شد  .چیز عجیبی نیست برمیگرده به ژنتیک .من با اینکه لاغر بودم کلاس پنجم سینم بیرون زده بود ولی پریود خیلی دیر شدم اوایل  اول دبیرستان 

دختر منم تو سن ۹ سالگی کم کم موی زیر بغلش چندتا دونه در اومد ،عذر میخوام سینش از حالت صافی در اومد ا ...

خیلی ممنون عزیزم شما هم دکتر بردین یا گذاشتین پروسه ی طبیعی شو طی کنه؟

به نظرم درست درومده الکی خودتو درگیر نکن

خودمم دلم اینو میخواد ولی میترسم زود پریود شه 

از یه طرفم سن استخوانیش کمتر بود میگم ادامه ندم چقدر مادر بودن سخته 

طبیعیه دیگه بچه رو اذیت نکن

ممنونم عزیزم 

خیلی ممنون عزیزم شما هم دکتر بردین یا گذاشتین پروسه ی طبیعی شو طی کنه؟

قربونت برم نه دکتر نبردم ولی به تغذیش رسیدم ،سن استخوانی  بالاتر از سن واقعی نشونه بلوغ زودرسه ولی برای دختر شما کمتره به تغذیه اش برس مغزیجات بهش بده سعی کن فست فود کمتر بخوره ویتامین سی بهش بده سعی کن خارجیشو بخری ،اگه ویتامین دی خواستی بهش بدی خارجیشو بخر با دوز ۱۰۰۰.چای ایرانی مصرف کنین شیر زیاد بخوره ،کلا به تغذیه ش برس

اینکه برای جلوگیری از بروز بلوغ زودرس باید تحت نظر متخصص باشه و اگر لازم شد درمان انجام بشه خیلی کار مهمیه و باید حتما پیگیرش باشید. ولی چکاب دو هفته ای و عکس و سونو به این شکلی که گفتید خیلی عجیبه. 

توصیه میکنم دکتر دخترتون رو عوض کنید. 

دختر منم بلوغ زودرس داشت و درمانش کردیم. توی 3 سالی که تحت درمان بود فقط 2 بار سونو و عکس داشت

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

دختر من چند روزه ۸سالش تموم شده و سینه هاش جوونه زده.یعنی زوده؟موی زائد نداره

ببین عزیزم دکتر گف زود نیس اتفاقا به موقع اس ولی من دوس نداشتم دخترم زود پری شه 

قربونت برم نه دکتر نبردم ولی به تغذیش رسیدم ،سن استخوانی بالاتر از سن واقعی نشونه بلوغ زودرسه ولی ب ...

شما کاملا اشتباه گفتین. 

وقتی سن استخوانی پایین تر باشه ولی علائم بلوغ ظاهر بشن یعنی جسم بچه هنوز آمادگی بلوغ نداره و احتمال کوتاه شدن قد خیلی زیاده 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...