دوست عزیز، از اول که تو تاپیک های دیگه مدام اومدی و این جملات و تکرار کردی و دنبال راه های کشتن بچه ای بودی که تو شکمته، به لحاظ روحی نمیتونستم جوابتو بدم. ولی امروز تصمیم گرفتم باهات صحبت کنم ، من چون در بارداری قبلی افسردگی زایمان داشتم تا حدودی درکت میکنم و میدونم ک افسردگی بارداری میتونه یه مادر رو تا کجااااااها به جنون بکشه تا مرز خودکشی....
ولی چیزی که هست اینه تو فکر میکنی اگه این بچه که بچه سومت هست و خودت خواستی که به وجود بیاد مانع میشه که بخای مثلا از سوهرت طلاق بگیری یا مثلا زندگی رو براتون با هزینه هاش و سختی های بزرگ کردنش جهنم میکنه و میدونی که اومدنش بار مضاعفی رو دوش خانواده بخصوص خود تو هست ، بله ممکنه همه اینها باشه ولی چندتا واقعیت هست که باید بهت بگم:۱- تو اگر جسارت و امکان طلاق گرفتن داری پس فرقی نمیکنه دو تا بچه داشته باشی یا سه تا پس الکی نگو اگه این نبود راحت طلاق میکرفتم تو طلاق بگیر نیستی۲- اگه فک میکنی اومدن این بچه وضع مالیتونو بدتر میکنه که ممکنه بکنه به جای اینهمه پول اینترنت دادن و چرخبدن تو سایت ها و دنبال راه های از بین بردن اون طفل معصوم باشی دنبال پیدا کردن یه کار اینترنتی باش که کمک خرج اون بچه بشی ، بله سخته ولی چقدر سخت ک از ارزوی مرگ کردن برای بچه خودت سختره؟؟؟۳-
تو که میگی میخای نباشه چون دلسوزشی و میدونی زندگی سختی خواهد داشت و اصلا فکر نکردی که تو که اینهمه مهربون و دلسوز بچتی که حاضری بمیره ولی نیاد تو این زندکی ک عذاب بکشه وقتی اونو از بین ببری تو ادم مهربون چقدر دچار عذاب وجدان میشی و داغون میشی یعنی تو ادم مهربووون میتونی اون حجم از فشار روحی روانیتو ک ش ت ن بچه تو تحمل کنی ؟؟؟
۴- مرگ و زندگی نه دست منه نه تو ، بخصوص بچه ای که تو شکم هست. من هزار راه رفتم ک بچم سالم ب دنیا بیاد و در لحظه نزدیک ب تولد بدون هیچ علت خاصی دیگه قلبش نزد همونجور ک من نتونستم جلوی رفتنشو بگیرم تو هم دیگه نمیتونی جلوی اومدن اونو بگیری ، پس تقلا برای از بین بردنش نکن چون اون دیگه جنین نیست بلکه بچه است .
۵- اگه اینهمه فشار روته تو که ماشالا دست به اینترنتت خوبه، یک پیام تو اینستاگرام به خانم دانشور خیریه مهرآفرین بده بگو من بچه سوممو نمیخام در این حد ک دنبال راه های از بین بردنشم بعد اونا کمکت میکنن بچه رو به بهزیستی بسپری. اگه واقعا دلسوز بچت هستی . دیگه هم هی زحمت نکش تو این بی پولی خرج اینترنت بدت بیا بگو چه راهی هست ک بچمو از بین ببرم. خودتو جمع و جور کن و فکر درست برای سپردن بچه ات ب مهرافرین یا بهزیستی باش نه از بین بردنش .