2777
2789
عنوان

غصه مرگ جنین در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 95 پست
گل منبه خدا بسپارهر چی ب صلاح هست، رقم میخورهان شاءالله گل دخترتون ، نوری هست جلو مسیر دنیا و آخرتتو ...

با صحبتهای ادمهای مث شما ک رگه های خدا و ایمان تو حرفهاشونه چقدر حالم بهتر میشهههههههه

ممنونم ازت

برام دعا کن حکمت این رنج ، زندگیمو سر و سامون بده و راه هموار کنه برای تحملش و تسکینش

🌹

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
اره عزیزم درسته یه پیشنهاد دیگه هم دارم حتما یه سر پیش روانشناس بروخودت رو داغون نکن تو دوباره میخوا ...

ممنون شیوانای عزیز

اره باید اینکارو بکنم وگرنه اینجا میپوسم..

تو تنهایی نه مادری نه خواهری و نه دوستی کنارم هست

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون شیوانای عزیزاره باید اینکارو بکنم وگرنه اینجا میپوسم..تو تنهایی نه مادری نه خواهری و نه دوستی ...

برای آرامشت دعا میکنم هر وقت یادت بیفتم

انشالله در کنار همسرت و یه مشاور خوب این دوره سخت رو بگذرونی

امیدوارم زودی دوباره خدا بزارتش توی دلت 

سلام عزیزم میدونم خیلی رنج بزرگیه اما به این فکرکن همیشه بد از بدترم هست. خاله من هفته25 بچه سالمشو که زنده بود مجبورشد بره دربیاره بخاطر تومور مغزی که برای زنده موندن خودش باید بچه رو درمیاوردن تا بتونه شیمی درمانی کنه. فکرشو بکن رنج مریضی خودش یه طرف از دست دادن بچه سالم ک داشت زندگی میکرد تو شکمش یه طرف🥺حالام فداتشم اصلا ناشکری نکن بخدا برای بیشتریا این اتفاق افتاده حتی بدترش... انشاالله خدا جاشو برات سبزکنه دوباره

من+نی نی+باباش=❤

با صحبتهای ادمهای مث شما ک رگه های خدا و ایمان تو حرفهاشونه چقدر حالم بهتر میشههههههههممنونم ازتبرام ...

عزیزدلم

در وجود ما انسانها، روزنه های نور الهی وجود داره

و اگه خدا از قلب کسی این نور رو ساطع کنه، قطعا این نور رو بقیه افرادی که در وجودشون روزنه نور الهی دارن هم دریافت خواهند کرد و به آرامش میرسن.

پس به خدا امیدوار باش و تحمل کن و شک نکن بخاطر ذره ذره تحمل کردن این سختی، گشایش های بی شماری براتون وجود داره که در ذهن دنیایی ما نمیگنجه

صبوری کن خواهرم و پایدار باش

التماسدعا دارم مهربون

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین
الانم وسایلش رو فعلا جمع کن بیشتر سعی کن بخوابیبا خانوادت وقت بگذرونهر وقت حس گریه داشتی گریه کن از ...

اومدن وسایلاشو ک دونه ب دونه با وسواس اماده کرده بودنم و جمع کردن

براش اتاق چیده بودم

حسرت هایی ک خودم تو بچگی داشتم سعی کردم همه اونا رو براش فراهم کنم

میدونی حس میکنم به جز اون، کودکی خودمم از دست دادم

کودکی زخم خوردن ای که داشتم با دختردار شدن و خرید کردن براش ، تسکین میدادم

همه شون حسرررت شد دوباره...

یبار با نبودن چیزای قشنگ تو کودکی خودم

اینبارم با بودن چیزای خودم در نبود دخترم...

راه پیش روم سخت و تاریکه ولی تلاشمو میکنم ک سرپا شم..

اومدن وسایلاشو ک دونه ب دونه با وسواس اماده کرده بودنم و جمع کردنبراش اتاق چیده بودمحسرت هایی ک خودم ...

دوباره میخری من مطمنم

دوباره خدا میده بهت

صبور باش و قوی

راهی جز قوی بودن نداری

عزیزدلمدر وجود ما انسانها، روزنه های نور الهی وجود دارهو اگه خدا از قلب کسی این نور رو ساطع کنه، قطع ...

چه قشنگ و لطیف گفتی...

خدا خودش کمکم کنه ...

ممنون ک وقت گذاشتی 

ارزوی ساامتی و عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم برات عزیزم 

سلام عزیزم میدونم خیلی رنج بزرگیه اما به این فکرکن همیشه بد از بدترم هست. خاله من هفته25 بچه سالمشو ...

چه سخت...

خدا سلامتی به خاله ات بده 

چه رنجی کشیده....

فکر کردن بهش هم درداوره

دوباره میخری من مطمنمدوباره خدا میده بهتصبور باش و قویراهی جز قوی بودن نداری

ممنون عززززیزم 🌹🌹🌹🌹 توکل یه خدا

برای آرامشت دعا میکنم هر وقت یادت بیفتمانشالله در کنار همسرت و یه مشاور خوب این دوره سخت رو بگذرونیا ...

چه خوب که این ساعت بیدار بودی و وقت گذاشتی 

امیدوارم هرچی تو فکرته و صلاحته به دست بیاری 

🌹🌹🌹

پسر منم تو ۳۷هفته بدنی‌اش آوردم و دو روز بعدش فوت شد یهو قلبش تند تند زد

۳۷ که بچه کامله  چرا بعد تولد از دست رفت...😞😞😞

چه سخت گذشته بهت

خدایی این رنج ها از تحمل ما بیشترن

فقط نمیدونم چطور ادم قبل میشیم دوباره 

همدردتم عزیزم 

💔

به خدا اشکم اومد اصلا اینطور نیست نمیدونم اعتقاد داری یا نه حکمت الهی در این بوده من همبشه امیدوارم ...

ممنون صبای عززززیز🌹کاش عقلم به حکمت خدا قد میداد