2777
2789
عنوان

غصه مرگ جنین در ماه نهم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2178 بازدید | 95 پست
عزیزم دلم‌خون شد 😢😢

هزیزم بارداری به این موضوع فک نکن خوب نیست برات

فقط ماه اخر حواست ب حرکتهای بچه باشه حتما

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه سخت...خدا سلامتی به خاله ات بده چه رنجی کشیده....فکر کردن بهش هم درداوره

آره عزیزم خیلی سخته خیلییی هنوزم. خوب نشده دکترا میگن کم کم فلج میشه داریم از غصه دق مکنیم. براش دعاکن لطفا🥺

من+نی نی+باباش=❤

خدا بهت صبر بده عزیزم من الان داشتم از افسردگی و ناراحتی گریه میکردم به خدا شکایت میکردم که چرا اینجوری شد منم دخترمو به خاطر مشکلی که داشت سقط کردم از خدا می‌خوام بهت فرزندی بده که دوباره به زندگیت آرامش بیاد برا منم دعا کن 

یکی مثل من  همش منتظر که همین اتفاق براش بیافته یکی مثل تو اینجوری کار خدا برعکسه  ای بابا  دندون درد امانمو بریده. حالم بده نحس ترین بارداری که فکرشو بکنید من داشتم  تنش روحی دعوا  افسردگی ای آخرا دندون درد  وحشت از زایمان    ای خدا این بارداری بلا بود به سر من از اولش همش نحس بود    این بچه گناهی نداره. باید خودش بگذاره بره چون این دنیا به درد نمیخوره 

میدونم حرفام بده. ولی این زندگی من به دردش نمیخوره من مادر خوبی نیستم و نخواهم شد جون همش افسرده هستم اون دکترروانشناس نامه داد به دکتر زنان که این خانم بارداری براش سمه کمش کنید هیچ کس هیج کاری نکرد  حالا من موندم و هزار درد 

یکی مثل من همش منتظر که همین اتفاق براش بیافته یکی مثل تو اینجوری کار خدا برعکسه ای بابا دندون در ...

دوست عزیز، از اول که تو تاپیک های دیگه مدام اومدی و این جملات و تکرار کردی و دنبال راه های کشتن بچه ای بودی که تو شکمته، به لحاظ روحی نمیتونستم جوابتو بدم. ولی امروز تصمیم گرفتم باهات صحبت کنم ، من چون در بارداری قبلی افسردگی زایمان داشتم تا حدودی درکت میکنم و میدونم ک افسردگی بارداری میتونه یه مادر رو تا کجااااااها به جنون بکشه تا مرز خودکشی....

ولی چیزی که هست اینه تو فکر میکنی اگه این بچه که بچه سومت هست و خودت خواستی که به وجود بیاد مانع میشه که بخای مثلا از سوهرت طلاق بگیری یا مثلا زندگی رو براتون با هزینه هاش و سختی های بزرگ کردنش جهنم میکنه و میدونی که اومدنش بار مضاعفی رو دوش خانواده بخصوص خود تو هست ، بله ممکنه همه اینها باشه ولی چندتا واقعیت هست که باید بهت بگم:۱- تو اگر جسارت و امکان طلاق گرفتن داری پس فرقی نمیکنه دو تا بچه داشته باشی یا سه تا پس الکی نگو اگه این نبود راحت طلاق میکرفتم تو طلاق بگیر نیستی۲- اگه فک میکنی اومدن این بچه وضع مالیتونو بدتر میکنه که ممکنه بکنه به جای اینهمه پول اینترنت دادن و چرخبدن تو سایت ها و دنبال راه های از بین بردن اون طفل معصوم باشی دنبال پیدا کردن یه کار اینترنتی باش که کمک خرج اون بچه بشی ، بله سخته ولی چقدر سخت ک از ارزوی مرگ کردن برای بچه خودت سختره؟؟؟۳- 

تو که میگی میخای نباشه چون دلسوزشی و میدونی زندگی سختی خواهد داشت و اصلا فکر نکردی که تو که اینهمه مهربون و دلسوز بچتی که حاضری بمیره ولی نیاد تو این زندکی ک عذاب بکشه وقتی اونو از بین ببری تو ادم مهربون چقدر دچار عذاب وجدان میشی و داغون میشی یعنی تو ادم مهربووون میتونی اون حجم از فشار روحی روانیتو ک ش ت ن بچه تو تحمل کنی ؟؟؟

۴- مرگ و زندگی نه دست منه نه تو ، بخصوص بچه ای که تو شکم هست. من هزار راه رفتم ک بچم سالم ب دنیا بیاد و در لحظه نزدیک ب تولد بدون هیچ علت خاصی دیگه قلبش نزد همونجور ک من نتونستم جلوی رفتنشو بگیرم تو هم دیگه نمیتونی جلوی اومدن اونو بگیری ، پس تقلا برای از بین بردنش نکن چون اون دیگه جنین نیست بلکه بچه است . 

۵- اگه اینهمه فشار روته تو که ماشالا دست به اینترنتت خوبه، یک پیام تو اینستاگرام به خانم دانشور خیریه مهرآفرین بده بگو من بچه سوممو نمیخام در این حد ک دنبال راه های از بین بردنشم بعد اونا کمکت میکنن بچه رو به بهزیستی بسپری. اگه واقعا دلسوز بچت هستی . دیگه هم هی زحمت نکش تو این بی پولی خرج اینترنت بدت بیا بگو چه راهی هست ک بچمو از بین ببرم. خودتو جمع و جور کن و فکر درست برای سپردن بچه ات ب مهرافرین یا بهزیستی باش نه از بین بردنش . 

مامانی که میخواست برای بار دوم مادر بشه لولی چند قدم به تولد ، تو 37 هفتگی دخترش پر کشید...
خدا بهت صبر بده عزیزم من الان داشتم از افسردگی و ناراحتی گریه میکردم به خدا شکایت میکردم که چرا اینج ...

سلام فریبا جان ناراحت شدم دخترت رفته 😞امیدوارم خدا هم به هم به تو صبر و تحمل این رنج رو بده و هر زمان که صلاح میدونه یه بچه سالم به هر دوی ما بده که خدا هم شنواست و هم گفته بعد هر سختی گشایشی هست 

من فکر میکنم خدا ما رو رها نکرده....

خیلی مراقب روحیه ات باش کم کم از بستر این تلخی سعی کن بلند شی و خبر خوب بچه داریتو بهم بدی

دنبال دلیل سقط و دکتر متبحر و بارداری سالم هم باش عزیزم

آره عزیزم خیلی سخته خیلییی هنوزم. خوب نشده دکترا میگن کم کم فلج میشه داریم از غصه دق مکنیم. براش دعا ...

خدایا این بلا رو‌ از راه هایی ک بلدی از این خانواده بگردون و قضا و تقدیر بهتری براشون رقم بزن. انشالا ک خاله عزیزت به زودی سالم برمیگرده به خونه 

عزیزم دلم‌خون شد 😢😢

خدا به دلت ارامش و سلامتی بده 

برای منم دعا کن ک اروم بشم و زندگی بر مدار بهتری بچرخه

دوباره میخری من مطمنمدوباره خدا میده بهتصبور باش و قویراهی جز قوی بودن نداری

سلام شیوانای عزیز امروز رفتم تاپیک هاتو دیدم

چه دل بزرگی داری عزیزم خودت با غم بیماری دختر گلت ، به من دلداری میدادی 

چه قوی و مهربونی عزیزم

خیلی ناراحت شدم برای دخترت، کاش که به زودی زود سلامتی کاملشو ب دست بیاره و دلت شاد بشه 

نمیدونم چرا دخترت دچار اون بیماری شده و شما در بارداری متوجه نشدی ولی حالا ک شرایط اینطوری هست امیدوارم که خدا تحمل تو بالاتر ببره و به بهتر کردن حالش زندگی برات راحتر و سالمتر و شیرینتر بکنه عزیزم 🌹🌹

دوست عزیز، از اول که تو تاپیک های دیگه مدام اومدی و این جملات و تکرار کردی و دنبال راه های کشتن بچه ...

دست خودم نیست یک بارم دست به خودکشی زدم انگار دست خودم نیست  الان قرص استرس دکتر نوشته   میترسم برم بیمارستان نشانه داده میترسم با بجه رو برده بشم فقط دوست دارم الان بمیرم