2777
2789
عنوان

پارتنرم پی ام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 63 پست
۱سال و ۴ ماهآره خیلی

وای ۱ سال و ۴ ماه با همید هنوز شناخت پیدا نکردید.‌پس کی میاد خواستگاری. این روابط طولانی بشه دیگه اونم‌میذاره کنار شما رو.‌اگه قصدش ازدواجه خوب بگو بیاد خواستگاری.‌بعد اگه ولت کنه و بره چی.‌روح و روانت و بهم‌میریزه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه پس رابطتتون چند سالست شاید بخاطر مشغله کاری وقت نداره و سرش شلوغه ولی باهاش صحبت کن بگو که تو حد ...

یه آدمی هست که به حرفت گوش نمیده یا میگه حوصله ندارم حالم خوب نیست 

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
وای ۱ سال و ۴ ماه با همید هنوز شناخت پیدا نکردید.‌پس کی میاد خواستگاری. این روابط طولانی بشه دیگه او ...

هنوز سربازی نرفته درسش هم آخر تابستون تموم میشه خونه و ماشین نداره و کارش هم شاگرد یه مغازه است من میخام حرفش رو پیش بکشم چجوری بگم؟بگم که به خانوادم قراره بگم؟که ببینم قصدش جدی هست یا نه

خواهان کسی باش که خواهان تو باشداز آن کسی باش که از آن تو باشد

چی بگم بهش و برم؟میدونم این رابطه فایده نداره از نظر من اون به بودن من دلش گرم شده

اوهوم منم با خودم همینو میگم من از اون سرترم اون ذره ای اعتماد به نفس نداشت حس میکنم با اینکاراش میخ ...

خب چرا خودت می‌دونی ادامه میدی؟!

برای چی با آدمی که میخواد اذیتت کنه باید تایم بگذرونی و...؟!

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨