2777
2789
عنوان

پارتنرم پی ام نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 63 پست
۲۰

چون همسن و سالمی یه چی بهت بگم،همیشه سعی کن طرفت دنبال تو باشه،نمیگم طاقچه بالا بذار و تحویل نگیر و این حرفا...

نه منظورم اینه ک صد خودتو برای هیشکی نذار وقتی زیاد پیگیر شی طرف فکر میکنه آسمون دهن باز کرده فقط اون افتاده زمین

این درصورتی هستش ک شاید تو بهترین موقعیت رو داری ولی خودتو دست کم میگیری،الانم کار به کارش نداشته باش ببین خودش کِی به فکرت میفته...همون مشخص میکنه چه جایگاهی براش داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون همسن و سالمی یه چی بهت بگم،همیشه سعی کن طرفت دنبال تو باشه،نمیگم طاقچه بالا بذار و تحویل نگیر و ...

میخام اینکار رو بکنم ولی نمیتونم دو روز میتونم پیام ندم بعد میرم پیام میدم

دقیقا الان اینجور شده حس میکنه آسمون دهن باز کرده یکی او افتاده زمین

منم به همین دلیل میخام بحث خواستگار رو بکشم پیش بگم خواستگار واسم اومده بابام میگه چرا رد میکنی منم میخام تو رو معرفی کنم ببینم چی میگه اگه داره بهونه میاره کات میکنم بهتر از بلاتکلیفی هست که

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃