2777
2789
عنوان

من تازه سقط کردم اینکه برم دیدن بچه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 87 پست
، هورمون های بدنت هنوز بالاست و آمادگی بارداری داری فقط جلوگیری نکن روز تحمک گذاریت هم پیدا کن تا زو ...

انشاالله شرایطش مهیا بشه و زودتر باردار شم،

خداروشکر تخمک گذاریام خیلی واضحن خودم میفهمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااااا چ حرفا عزیزم 😐😐😐😐😐باورم نمیشه این اعتقادات دقیق از کجا دراومدن ک هنوز بهشون بعضیا وابست ...

من خودم خیلی اهمیت نمیدم ولی خوب  ممکنه خیلیا دلشون بشکنه  

هر وقت خواستید حرفی بزنید که حس کردید امکان داره باعث بشه دل یکی بشکنه ،یاد اون شعر مولانا بیوفتید ک میگه"دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است" ♡
امان از مادرشوهرا!!من برا بچه دومم یکم دیرتر از بقیه فامیل اوردم پسرجاریم بازی کرد خورد زمین نگاه کر ...

عزیزم واقعا درک میکنم من خودم چون این دردوکشیدم همیشه سعی می کنم کنارش باشم وزخم نزنم واقعا حق الناس که میگن همینه وقتی کسی دلش شکسته خداخیلی هواشو داره وهمینه که میگن خدا دل های شکسته رومیخره خدا بچه هاتونو براتون حفظ کنه

خو نرو دیدن یه مادر خرافاتی و یه بچه‌ی زشت تر از خودش انگار چه خبره ریختن تو خونشون در ضمن شما چرا ب ...

عزیزم من بچمو ۴ ماهگی از دست دادم، دیگه همه فهمیده بودن که باردارم

الهی خدا یه بچه سالم، تپل، باهوش، خوشگل بهت میده گلم نگران نباش اصلا ناراحت نباش این اتفاق برای خیل ...

فداتشم مهربونم، مرسی از دعای قشنگت،

الهی به خواسته های دلت برسی

وای خدا، بخدا موهای تنم سیخ شد،قربون خدا برم، چقدر حواسش بهت بوده،چقدر جاریت بیشعور بوده اخه

ازته دلم اگه قابل باشم برات دعا میکنم بزودی زود دلت شادبشه ویه نی نی ناز بیاد تودلت وغصه هات فراموش بشه  

ازته دلم اگه قابل باشم برات دعا میکنم بزودی زود دلت شادبشه ویه نی نی ناز بیاد تودلت وغصه هات فراموش ...

چقدر مهربونی عزیزم، بخاطر دلت بوده که خدا زود برات جبران کرده،

الهی خدا بچتو به موفقیت های بزرگ برسونه و شادیشو ببینی قشنگم❤️

2810