2777
2789
عنوان

چهارصد و سه پرچم بالاااا 😍😍❤️❤️❤️❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 106 پست
بچه ها من نفهمیدمخب کسی که پارسال پزشکی و دندون قبول شده چرا امسال باید کنکور بده و انتخاب رشته کنه؟

مثلاااا طرف پزشکی  تبریز اورده ولی خودش ساکن تهران هست امسال باز کنکور داده ب امید اینکه پزشکی تهران بیاره 

یا مثلا دندان میخواسته پزشکی اورده امسال ب امید دندان کنکور داده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکررر😍این تراز سیوی هایی که میخواستن مفت دانشگاهشونو عوض کنن رفتن کنار😂🤣 قیافشون دیدن دارههه ...

برن گم شننن 😂 همین کم مونده بود سرنوشت بچه‌های مردم بیوفته دست این طمع‌کارها

ینی قانونشو باز تغییر دادن؟ مثلا من فیزیو روزانه بیارم بخوام دوسال بعد دوباره کنکور بدم نمیتونم؟

چرا دو سال بعد میتونی

اخه خودم اردیبهشت میخواستم کنکور بدم گفتم شمام حواستون باشه

اگه تو سایت منو دیدی یاداوری کن که باید بر کنکور درس بخونم

برن گم شننن 😂 همین کم مونده بود سرنوشت بچه‌های مردم بیوفته دست این طمع‌کارها

دقیقاااا

یه سری آدم مثل نیلگون سپاس

اصلا آدم حالش ازشون بهم میخوره

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
حالا بااین کارشون رسما سیوی ها کنار میرن فق گند زدن تو رتبها

دقیقا

الان هرچقدر هم اینها رو بگیم پدر و مادر ها اعتقاد دارن ما گند زدیم و نخوندیم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
2810