2777
2789
عنوان

دلیل سقط توو پنج هفتگی بخاطر چیه

143 بازدید | 28 پست

دکترم رفتم ولی خیلی راحت گفت دنبال دلیلش نباش ، مگه میشه اخه، من سه چهار شبه خواب و خوراک ندارم اونوقت اینقد راحت میگن دنبال دلیل نباش، فکرم همش درگیره 😞

برو دکتر دیگه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بعضی وقتا میشه ولی بعد دیگه اتفاق نمیفته

گاهی نطفه ضعیفه که دارو مکمل و این چیزا میدن

گاهی رحم ضعیفه که ورزش میدن

قدیمیا میگفتن کمر ضعیفه بعضی وقتا که  نمیدونم دقیقا ولی قرص کمر میدادن یا پودر میکردن با زرده تخم مرغ محلی میبستن کمر

بعضی وقتا هم پولیپ یا فیبروم یا کیست مانع لانه گزینی میشه

در این حد میدونم و ان شاالله برای شما هیچکدوم نباشه و به سلامتی دوباره باردار بشی با دل خوش

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

رفتم، چیزی نگفت، دردم همینه که علت سقطو نمیدونم، ازمایشام سونوم همه چی اوکی بود ولی یهو خونریزی افتا ...

خودت چی فکر می‌کنی 

خودت فکر می‌کنی دلیل سقط چی بوده؟

چیز گرم خوردی؟

چیز سنگین بلند کردی؟

قبلا سابقه سقط داشتی؟

می‌دونم خیلی داره بهت سخت میگذره 

و سخت تر اینکه دلیلشو هم نمیدونی 

ولی به نظرم دکترت اگه دکتر خوبی بود حتما پیگیری میکرد دلیلشو که خدای ناکرده دوباره این مشکل پیش نیاد 

برا بارداری بعدی حتما سابقه سقط رو به دکترت بگو امیدوارم یه نی نی سالم و خوشگل و باهوش و تپل مپل به زودی بیاد تو بغلت

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم بعضی وقتا میشه ولی بعد دیگه اتفاق نمیفتهگاهی نطفه ضعیفه که دارو مکمل و این چیزا میدنگاهی رحم ض ...

مرسی عزیزم، ولی من دکتر رفتم هیچی بهم نداد جز فولیک اسید که خب از قبلم داشتم استفاده میکردم،ولی کلا از نوجوونی از کمر داغونم، کمرم خیلی ضعیفه یعنی میتونه علتش باشه؟ بابد طب سنتی برم؟ اخه به دکترم گفتم میگه مسکن بخور کمر درد گرفتی

خودت چی فکر می‌کنی خودت فکر می‌کنی دلیل سقط چی بوده؟چیز گرم خوردی؟چیز سنگین بلند کردی؟قبلا سابقه سقط ...

مرسی از حرفای قشنگت، من هیچکاری نکردم تقریبا استراحت بودم فقط واسه کارای روزمره عادی پامیشدم در حد اشپزی، ولی اینو میدونم کمرم کلا ضعیفه، کمر درد دارم خیلی ساله، و اینکه جگر هم خورده بودم جایی خوندم علت سقط میتونه باشه بازم مطمئن نیستم، این دکترا که اصلا درست درمون صحبت نمیکنن، بارداری اولم بود خیلی بهمم ریخت، یه لحظه خوبم یه لحظه داغون

نگران نباش عزیزم.پیشنهاد میکنم برای تقویت عضلات ورزش پیلاتس رو زیر نظر مربی شروع کنی. بسیار مفیده و کمک کننده. دردهای کمرتون اگر عضلانی باشه خوب میشه خدابخواد

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بارداری اولم بود خیلی داغونم کرد،کلی ذوق کردیم ولی یهو..

عزیزم نگران نباش

انشاالله بارداری بعدی رو به سلامت می گذرونی.

یه نینی سالم و خوشگل و باهوش به دنیا میاری.

از دوماه قبل بارداری فولیک اسید استفاده کن

و سه ماه اول حواست به خودت باش

چیزهای سنگین بلند نکن

خیلی خم و راست نشو و خیلی جارو نکن

کمتر پله بالاو پائین کن

موادغذایی سقط آور کمتر مصرف کن(مثلا زرشک، زعفران و...)

استرس هم اصلا نداشته باش.

مغزیجات تو ماهای اول برای سلامت و رشد جنین خیلی خوبه

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
نگران نباش عزیزم.پیشنهاد میکنم برای تقویت عضلات ورزش پیلاتس رو زیر نظر مربی شروع کنی. بسیار مفیده و ...

خودم توو خونه یوگا کار میکردم ولی چشم پیلاتس هم شروع میکنم مشکلمو عنوان میکنم امیدوارم رفع بشه، مرسی از محبتت عزیزم

2810