2777
2789
عنوان

دلیل سقط توو پنج هفتگی بخاطر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 28 پست
مرسی از حرفای قشنگت، من هیچکاری نکردم تقریبا استراحت بودم فقط واسه کارای روزمره عادی پامیشدم در حد ا ...

پس همون جگر احتمال زیاد علتش بوده دختر خوب 

اره درست میگی واقعا اکثر دکتر ها حوصله ندارن برای مریض چیزی رو توضیح بدن میزارنش توی سردرگمی 

منم چند وقت پیش دکتر رفته بودم اصلا اجازه ندادن با دکتر حرف بزنم 

مشکلی هم داشتم اصلا دکتر لام تا کام نگفت بهم مشکلم چیه و این جور موارد 

هر چی ازش پرسیدم دکتر چیه فقط گفت مشکل داری برو 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
پس همون جگر احتمال زیاد علتش بوده دختر خوب اره درست میگی واقعا اکثر دکتر ها حوصله ندارن برای مریض چی ...

یعنی واقعا جگر اینقد تاثیر داره؟ من زرشک و زعفرونو عسلو میدونستم ولی راجب جگر اطلاعی نداشتم. دکترا اکثریتشون فقط به فکر جیبشون هستن متاسفانه اصلا وضعیت بیمار که توو چه وضعیتی هستو در نظر نمیگیرن، انشالله همیشه شاد و سلامت باشی عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی واقعا جگر اینقد تاثیر داره؟ من زرشک و زعفرونو عسلو میدونستم ولی راجب جگر اطلاعی نداشتم. دکترا ا ...

اره گلم جگر خیلی خیلی تاثیر داره 

می‌تونه علت سقط هم همین باشه 

میتونی تو خود نی نی سایت دربارش هم سرچ کنی تاپیک هایی که قبلا نی نی سایتی ها زدن درباره مواد خوراکی هایی که باعث سقط میشه جگر جزو مواردشه منم نمیدونستم تا پارسال و برام هم جالب بود 

مرسی عزیزم توام همینطور اگاهیت رو سعی کن ببری بالا که مراقبت هاتو بیشتر کنی حتی شده از مامانی آبجی کسی کمک بگیر که به لطلاعاتت اضافه بشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اره گلم جگر خیلی خیلی تاثیر داره می‌تونه علت سقط هم همین باشه میتونی تو خود نی نی سایت دربارش هم سرچ ...

حتما عزیزم بله درسته باید بیشتر تحقیق کنم، مامانم فوت کرده ، خودم باید اگاهیمو بالا ببرم.

جگر و زرشک و ... در سطوح بالا باعث سقط میشه برو دکتر  ها دوبار سقط در نظر نمیگیرن ولی بیش از دوبار میدن آزمایش.از نظر دکتر ها دو بار عادیه.نگران نباش من چندین مورد دیدم بعد بار اول بارداری سالم داشتن

جگر و زرشک و ... در سطوح بالا باعث سقط میشه برو دکتر ها دوبار سقط در نظر نمیگیرن ولی بیش از دوبار م ...

اره دکتر گفت پیش میاد سقط و با یه بار سقط اصلا دنبال علتش نباش، امیدوارم واسه هیچکی پیش نیاد حس خیلی بدیه

خودم توو خونه یوگا کار میکردم ولی چشم پیلاتس هم شروع میکنم مشکلمو عنوان میکنم امیدوارم رفع بشه، مرسی ...

خواهش می کنم عزیزم.سلامتی باشه رراتون

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بارداری اولم بود خیلی داغونم کرد،کلی ذوق کردیم ولی یهو..

یه دوست داشتم عید باردار شد سقط شد قبل ۹ هفته 

یک ماه بعدش دوباره باردار شد این دفعه دوقلو 

خدا تو اوج حال بدیاش بار دوم یهو غافل گیرش کرد 

حتما عزیزم بله درسته باید بیشتر تحقیق کنم، مامانم فوت کرده ، خودم باید اگاهیمو بالا ببرم.

خدا رحمت کنه گلم 

همین گوشی توی دستت خیلی کمک می‌کنه بهت 

کتاب ریحانه بهشتی رو هم اگه دوست داشتی بخون

یه دوست داشتم عید باردار شد سقط شد قبل ۹ هفته یک ماه بعدش دوباره باردار شد این دفعه دوقلو خدا تو اوج ...

چقدر خوب،خوشحالم واسه دوستت، امیدوارم واسه منم همینطور باشه البته به من تا دو ماه اجازه اقدام مجدد نداده

منم بعد دعوا با شوهرم و استرسی که بهم وارد شد به خونریزی افتادم جنینم هفته ۵ سقط شد الان ۴ ماهه میگذره هنوز وضعیت روحیم نابوده سر اون هیچوقت نمیتونم مثل قبل بشم

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته
منم بعد دعوا با شوهرم و استرسی که بهم وارد شد به خونریزی افتادم جنینم هفته ۵ سقط شد الان ۴ ماهه میگذ ...

عزیزم میفهممت، خیلی سخته، منم شرایطم همینه تاثیرات روحیش خیلی ازاردهنده هست، مجددا اقدام نکردی؟ دکترت نگفت چند وقت بعد مجاز به اقدامی؟

عزیزم میفهممت، خیلی سخته، منم شرایطم همینه تاثیرات روحیش خیلی ازاردهنده هست، مجددا اقدام نکردی؟ دکتر ...

نه فعلا قصدش رو ندارم بار قبلی ناخواسته بود گفت بهترین حالتش بعد ۶ ماه هست ولی بعد دوماه دیگه مجازی بعد هم قرص اهن برام نوشت گفت چون خون زیادی از دست دادی لازمه

توکی هستی +من همون اتفاق خوبم که برات نمیافته