2777
2789
عنوان

همسایه مردم آزار و پر سرو صدا دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست
بخدااون مادرالان مثله روانی هاوبی خانماناست،بچه ندارین شما؟

درک میکنم.ولی ما هم نیاز به ارامش داریم. بهای بچه دار شدن بقیه رو که نباید همسایه ها بدن. 

خونه برای من جای استراحته.

من بچه ندارم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من نمی‌فهمم وقتی فرهنگشو ندارن چرا میان آپارتمان باید یه دعوا اساسی بکنید باهاشون وگرنه فقط اعصاب خو ...

بخدا چند ساله آپارتمان های مختلف رو تجربه کردم آدم مثل اینا بی فرهنگ و بی شعور و مردم آزار ندیدم . دقیقا انگار از غار اومدن. بخدا دعوا هم کردیم فایده نداشته تهدیدمون میکنن به خون ریختن . چند تا بچه ی معتاد و ولگردم داره بدتر دیگه

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا با مدیر ساختمون نمیگید یا چرا تذکر نمیدید بهشون

عزیزم اصلا براشون مهم نیست چند بار مدیر تذکر داده از همسایه ها تذکر دادن خودمون تذکر دادیم دعوا کردیم خودشونو به نفهمی میزنن

عزیزم هر دو مالکمدیر ساختمون هم چند بار بهشون گفته . یکی از همسایه ها هم لطف کردن تذکر دادن . خودمون ...

پس یا باید این خونه رو بدید اجاره خودتون برید یه جا دیگه بشینید یا این خونه رو بفروشید برید یه جا دیگه طبقه اخر هم بخرید ، یا از وکیل مشورت بگیرید ببینید میشه شکایت کرد؟

من دو سال درگیر بودم یه هفته هست از اینجا رفتهیعنی انگار راه نفسم باز شده این خیر ندیده رفتهخدا کنه ...

درکتون میکنم همسایه ی بد تمام روح و روانه آدمو درگیر میکنه منم شب و روز دعام اینه بفروشه بره برای ما هم دعا کن گلم انشالله همسایه خوب نصیبتون بشه

درکتون میکنم همسایه ی بد تمام روح و روانه آدمو درگیر میکنه منم شب و روز دعام اینه بفروشه بره برای ما ...

من خدا به روم نگاه کرد هر دو مستاجر یه صاحب خونه بودیم

با شوهرم طی کرده بودم اون نره ما باید بریم

الهی که انقدر خدا واست بیاره بری جای بزرگتر بخری

بلهگاهی کلافه میشمو گاهی هم تحمل میکنمدیوار به دیوار هستنسه قلو سه ساله دارن

کاش ما هم فقط واسمون سروصدای جیغ و حرف و بازی داشتن . نمیدونی چقدر بده بالا سرت باشن و تو مغزت وسیله بکشنو و زمین بزنه و دویدن و راه رفتن و آهن کشیدن رو سرامیک و ...باشه

خدا می بینه ولی قربونش برم نمیدونم چرا سکوت کرده خدا لعنت کنه مردم ازاررو

بخدا چند ساله آپارتمان های مختلف رو تجربه کردم آدم مثل اینا بی فرهنگ و بی شعور و مردم آزار ندیدم . د ...

اوه اوه خیلی دیگه بی شخصیتن😐

ما همسایه قبلیمون بچه دو قلو داشت بیس چاری رو سرمون بکوب بکوب میکردن تذکرم که می‌دادیم عین همینا گوش نمیکردن و پدر خانواده ام به شدتتتت دعوایی و وحشی بود

ما ام هر موقع سر و صدا میکردن آهنگ میذاشتیم زیاد میکردیم خفه میشدن قشنگ 

خداروشکر رفتن راحت شدیم😑

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن😌💅🏻
خب سه قلو دارن چکار کنن مثلا مسلمونیم ها شما هم ممکنه تو آینده صاحب بچه بشی آوخت خوب درکشون میکنی اگ ...

واسه ما سه قلو ندارن بچه های زیاد و سن های بابا ولی از نظر عقلی نادون و مردم آزار دارن و یک نوه که پدرومادر انداختن گردن اینا دقیقا انگار پدر و مادر نداره .

آدم صدای دویدن و جیغ بچه رو درک میکنه کاش فقط بچه بود . ندیدم ی وسیله موتور بخرم بزارن رو سقف خونه بچه سوار شه صدای مزخرفش بره تو مغز مردم .یا خودشونو بچه هاشون وسیله آهنی بکوبن و بکشن رو سقف . بخدا بزرگتراش از بچه بدترن مشکل روحی روانی دارن مردم رو آزار میدن خدا لعنتشون کنه خیر و خوبی و خوشی نبینن .کلافمون کردن دو ساله .خوب نمیفهمه پرجمعیتی و اذیت کن بده ویلایی مردمو راحت کنه 

پس یا باید این خونه رو بدید اجاره خودتون برید یه جا دیگه بشینید یا این خونه رو بفروشید برید یه جا دی ...

متاسفانه شرایط اجاره و فروش نداریم هنوزم قسط و بدهی خونه میدیم .برای شکایت هم امیدی به آدم شدنشون نیست دعوای بدی هم کردیم فایده نداشته .فقط امیدم به اینه بفروشه بره میشه خدا مارو ببینه .بخدا همه ی آپارتمانو اذیت میکنن از شانس بد ما این انگلا بالا سرماهستن

من خدا به روم نگاه کرد هر دو مستاجر یه صاحب خونه بودیمبا شوهرم طی کرده بودم اون نره ما باید بریمالهی ...

فدات بشم عزیزم انشالله شما هم ی خونه ی خوب با همسایه های خوب بخری به حق این روزای عزیز . همسایه خوب نعمته ...

انشالله دعاتون واسمون مستجاب بشه بخدا راضیم این بره .خیلی داغونم لرزش دست و ناراحتی اعصاب گرفتم از دستشون

اوه اوه خیلی دیگه بی شخصیتن😐ما همسایه قبلیمون بچه دو قلو داشت بیس چاری رو سرمون بکوب بکوب میکردن تذ ...

دست دستتون رو سر ما گلم . 

کارم به نفرین کردنشون رسیده . اینا هم همشون وحشی و بد دهن . زنه از این کولیاس که مشکل اعصاب داره منتظر دعواست .مرده هم نفهم . بچه هاش ولگرد و معتاد.  

اونا رو خدا زده و سر مردم خودشونو خالی میکنن . دعا کن واسه ما هم بفروشه بره آرزوی محالیه واسم اخه هیچ جا اینارو یک روزم نمی زارن بمونن .همه ی آپارتمان از دستشون ناراضین متاسفانه بالا سر ماست .

ما اگه صدای تی وی بلند کنیم سروصداشونو هزار برابر میکنن میگیم سقف اومد پایین

خدا ازشون نگذره خدا لعنتشون کنه خیلی خستمون کردن

خدا صدا و دعاهامو نمیشنوه قربونش برم ظلمشونو میبینه