2777
2789
عنوان

خانومایی که دیسک کمرتون رو جراحی کردید یا دیسک کمر دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 40 پست
خواهش میکنم نگران نباش ❤️، اول به داد کمرت برس بعدا بچه دارم میشی من عمل کردم از بس درد امونم رو بری ...

اخه پارگی دیسک دکتر میگه دیگه درمان نداره. نیشه باهاش مدارا کرد ولی باید رعایت کرد. من اور بخوام حامله بشم انگار رعایت نکردم چون شکم فشار میاره به کمر میترسم بدتر شه 

شما عمل کردی خوب شدی؟ 

بله من چهار و پنج تازه دیسک گردن هم اضافه کن

تو بارداری اذیت نشدی؟؟ 

بخدا منم دلم نمیخواد عمل کنم اما همش میگم اگر تو بارداری شکم فشار بیاره به کمر وضعیتم اورژانسی بشه چی 

از طرفی دکتر میگه دیسکی که پاره شده دیگه درمان نمیشه باید مدارا کنی معلوم نیست کی بندازتت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیچ وقت بچه دوس نداشتم بیارمواقعا هر زنی رو میبینم حامله س دوس دارم ازش بپرسم چه خیری از دنیا دید ...

شما هم درست میگی و البته اختیار داری هرجور که دوست دلری زندگی کنی  واینکه بالاخره این طبیعت زندگی هست ،خواهرشوهرم ۲۰ ساله چشم انتظار بچه هست و میگه حسرتش رو همیشه دارم که یه بچه از وجود خودم داشته باشم

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
اخه پارگی دیسک دکتر میگه دیگه درمان نداره. نیشه باهاش مدارا کرد ولی باید رعایت کرد. من اور بخوام حام ...

بله گلم خداروشکر خوب شدم ،اگرچه دکتر گفت زودتر باید میومدی چون به پام آسیب زده بود و بعداز دوسه سال با ورزش قدرت پام تقریبا مثل اول شد

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)

راستی اسی شما میتونی بعدا برای بارداریت از کمر بند مخصوص استفاده کنی کمک کننده هست به کمرت هم کمتر فشار میاره چون عمل هم کنی باید همیشه مراقب باشی 

خداروشکر برا منم دعا کن خوب بشم و صاحب بچه ❤️❤️❤️

ممنونم ،همه چیز به بهترین شکل جلو میره و انشاءا.. بزودی هم مادر میشی عزیزم 💝🤲

شما هم درست میگی و البته اختیار داری هرجور که دوست دلری زندگی کنی واینکه بالاخره این طبیعت زندگی هس ...

واقعا تو این جامعه ای که اینه وضع بهداشت و درمانش

اینه وضع آموزش پرورشش

اینه وضع دانشگاهاش

ظلمه در حق اون بچه ای که میاریش

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

😍😍😘😘😘