2777
2789
عنوان

خانومایی که دیسک کمرتون رو جراحی کردید یا دیسک کمر دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 40 پست
خب یعنی بنظرت اول دیسکمو عمل کنم بعد بچه یا کلا بیخیال بچه بشم و عمل نکنم

من بودم عمل نمیکردم و با کم کردن وزن و نرمشهای مخصوص دیسک و..خوب میشد دیسکم و اسم بچه نمی اوردم

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب یعنی بنظرت اول دیسکمو عمل کنم بعد بچه یا کلا بیخیال بچه بشم و عمل نکنم

شما مگه میتونی تا آخر عمرت بچه دار نشی ؟ این چه حرفیه عزیزم 

اول درمان کن بعدم به امیدخدا بچه دار شو حالا یا جراحی یا طب سنتی که زمان بیشتری برای درمان میبره 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
من بودم عمل نمیکردم و با کم کردن وزن و نرمشهای مخصوص دیسک و..خوب میشد دیسکم و اسم بچه نمی اوردم

همش خوب گفتی بغیر از بچه 😄👌

مگه اینکه هم خودش هم شوهرش واقعا بچه نخوان ..چون بالاخره هر زنی دوست داره مادر بشه 

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
خب شما تجربه ای داشتید ؟ که نتبجه نگرفته باشید یا کاری بغیر عمل کردید که درمان شه؟؟ راهنماییم کن عزی ...

گفتم که من باید سریع عمل میشدم دستشویی بغلم می‌کردند میبردند تا اینکه استادم رو خدا خیر بده منو با یوگا آشنا کرد....

شما مگه میتونی تا آخر عمرت بچه دار نشی ؟ این چه حرفیه عزیزم اول درمان کن بعدم به امیدخدا بچه دار شو ...

نه نمیتونم🥺

من فقط بخاطر بچه میخوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم 

ممنون حرفات ارامش بهم داد❤️

نه نمیتونم🥺من فقط بخاطر بچه میخوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم ممنون حرفات ارامش بهم داد❤️

خواهش میکنم نگران نباش ❤️، اول به داد کمرت برس بعدا بچه دارم میشی 

من عمل کردم از بس درد امونم رو بریده بود مجبور شدم ولی شما که خداروشکر دردهات کم شده برو تحت نظر پزشک یا طب سنتی خوی که بهت گفتم استخر هم برو وزن کم کن انشاءا.. زود خوب میشی دختر ۱۷ ساله هم بوده دیسک عمل کرده پیش میاد دیگه

بچه نمیخوای؟؟ من و شوهرم عااااشق بچه ایم. اخه

من نه چون خودم تو زندگیم خیلی زجرکشیدم حاضر نشدم یکی دیگه روهم اضافه کنم 

ولی اگه تو دوست داری خودت میدونی فدات

انشالله دیسکت اذیتت نکنه. اول دیسکتو درمان کن بعد انشالله

بچه نمیخوای؟؟ من و شوهرم عااااشق بچه ایم. اخه

من نه چون خودم تو زندگیم خیلی زجرکشیدم حاضر نشدم یکی دیگه روهم اضافه کنم 

ولی اگه تو دوست داری خودت میدونی فدات

انشالله دیسکت اذیتت نکنه. اول دیسکتو درمان کن بعد انشالله

همش خوب گفتی بغیر از بچه 😄👌مگه اینکه هم خودش هم شوهرش واقعا بچه نخوان ..چون بالاخره هر زنی دوست دا ...

من هیچ وقت بچه دوس نداشتم بیارم

واقعا هر زنی رو میبینم حامله س دوس دارم ازش بپرسم چه خیری از دنیا دیدی که این طفلی رم آوردی؟؟؟!!!!

2810