2777
2789
عنوان

اضافه وزن

97 بازدید | 9 پست

بچه ها من دوست ندارم بعد از بارداری چاق بشم ، الان تو هفته ۲۲ بارداریم ۸۰ کیلوام قبل بارداری ۷۰ بودم 

اهل هله هوله اصلا نیستم 

فقط غذای سالم ، میوه و لبنیات 

به نظرتون برنج نخورم برا بچه مشکلی پیش میاد مثلا وزن نمیگیره ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چاقی لاغری ربطی نداره به بزنج به کالری دریافتی ربط داره 

نسبت به کالری دریافت از دست ندی چاق میشی پس برنجت بخور که ربطی نداره 

ده کیلو اضافه وزنم طبیعیه بعد زایمان سریع لاغر میشی

عزیزم پیاده روی‌ کن، ورزش کن

نخوردن تو بارداری کار درستی نیست، مخصوصا شما که میگی هله هوله هم نمیخوری

بعد بارداری بصورت طبیعی یه مقدار از وزنت کم میشه،. مابقی هم اگه موند همون‌موقع با ورزش و رژیم کم میکنی

چاقی لاغری ربطی نداره به بزنج به کالری دریافتی ربط داره نسبت به کالری دریافت از دست ندی چاق میشی پس ...

آخه هنوز ۳ ماه و نیم مونده تا زایمان ، تا اون موقع ممکنه چقدر اضافه کنم ؟؟؟؟

عزیزم پیاده روی‌ کن، ورزش کننخوردن تو بارداری کار درستی نیست، مخصوصا شما که میگی هله هوله هم نمیخوری ...

واقعا فقط،غذای خونه اونم خیلی سالم و بدون سرخ کردنو اینا ، با میوه و سبزیجات 

تاحالا هم لشتها غذا نداشتم ویارم خیلی شدید بود ، الان چند روزه خیلی اشتها دارم عذاب وجدان گرفتم🥹🥹

آخه هنوز ۳ ماه و نیم مونده تا زایمان ، تا اون موقع ممکنه چقدر اضافه کنم ؟؟؟؟

۵ کیلو شاید

ببین تا ده کیلو که نرماله حتی شاید کمم باشی بعد زایمان سریع لاغر میشی شاید ۲ ۳ کیلو به رژیم نیاز باشه وزنت نرماله

۵ کیلو شایدببین تا ده کیلو که نرماله حتی شاید کمم باشی بعد زایمان سریع لاغر میشی شاید ۲ ۳ کیلو به رژ ...

وای خدارو شکر ، خیالم راحت شد 

مرسی از زاهنماییت عزیزم🙏

واقعا فقط،غذای خونه اونم خیلی سالم و بدون سرخ کردنو اینا ، با میوه و سبزیجات تاحالا هم لشتها غذا ندا ...

ببین من تو دو تا بارداری قبلیم مرتب پیاده روی میکردم، و این خیلی کمک میکرد که زیاد اضافه وزن پیدا نکنم

البته بستگی به شرایط جسمانیت و اجازه دکترت هم داره ولی اگر بارداری مطمئنی داری، پیاده روی معمولی و سبک ایرادی نداره

تو این بارداریم فرصت پیاده روی زیاد نداشتم، نزدیک ۴ کیلو بیشتر از دفعه های قبل اضافه کردم و بخاطر همون ۴ کیلو بشدت در عذابم😭

اما بازم میگم نخوردن راهش نیست