2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم خونمون عوض کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 33 پست
بخدا خونمون خیلی خوبه ۱۳۰ متر نوساز شیکه بخدا موقع خرید آنقدر چشممو گرفته بودا الان مثل سگ پشیمونم چ ...

منم شوهرم کرج خونه داره حاضر نیستم برم اونجا زندگی کنم دوس ندارم اونجارو تهران دارم زندگی می‌کنم اونجارم داده اجاره  توام بهش بگو باهاش حرف بزن شاید قبول کنه 

منم خواهرم و مادرم همدستن خیلی اذیت میکنن

اره خواهرمادر منم همدستن بخدا بعضی وقتا حس میکنم بچه مامانم نیستم انقدر اذیت می‌کنه ازصدتا مادرشوهربدتره بخدا عروسمون رو هم خیلی اذیت می‌کنه پدراونم دراورده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم شوهرم کرج خونه داره حاضر نیستم برم اونجا زندگی کنم دوس ندارم اونجارو تهران دارم زندگی می‌کنم اون ...

منم تهران خیلی دوست دارم ولی خب هرجارو میگم بهونه میاره فقط چسبیده به همین یه تیکه

اره محله های اطراف تهرانم دوست دارم برم یه شهر دیگه که کلا سالی یه بار هم نبینمش آخه شوهرم حتی حاضر ...

حتما بخاطر کارش نمیتونه باید رابطتو با خواهرت مدیریت کنی با رفتن درس نمیشه منم یه خواهرم 20 ساله باهام دشمنی میکنه مادرمم باهاش هم سته همش اذیت میکنن الان از زمان کرنا از تهران رفت منم تهرانم ولی فرقی نکرده همچنان اذیت میکنن الان دوریم ازهم مثلا میره به دروغ به بابام یه چیزایی میگه ازمن ناراحت بشه یا پیج فیک درس میکنه به خودش فهش میده میره به پیش پدرم میگه که من بهش گفتم هرجا بری اون اذیتشو میکنه

حتما بخاطر کارش نمیتونه باید رابطتو با خواهرت مدیریت کنی با رفتن درس نمیشه منم یه خواهرم 20 ساله باه ...

وای خواهرمنم همینقدر روانه بخدا اززبون من شوهرم یه چیزایی اینوراونور میگه که همه شاخ درآوردن البته کسی حرفشون باور نمیکنه چون میدونن که چقدر عقده ایه

وای خواهرمنم همینقدر روانه بخدا اززبون من شوهرم یه چیزایی اینوراونور میگه که همه شاخ درآوردن البته ک ...

این هم شانس ما هست دیگه مردم خانوادشون تیگه گاهشونه مال ما دشمن هستن کاریش نمیشه کرد عقده ای هستن

خیلی اذیت میکنن کاش نبودن دیگه نمیخوام باهاشون حرف بزنم بمیرن هم نمیرم

منم ازشون متنفرم بخدا الان پنج روزه خودمو بچه هام مریضیم مامانم نپرسیده چتونه بعد دیشب اومده دنبال کارت ملی من بعد چهارتا دونه موز سیاه گذاشته تو مشما گذاشته تو آسانسور خودشم نیومده بالا انگار من گدام بعد بخوای بری دیدن خودشون باید دو مدل میوه ببری وگرنه بهشون برمیخوره وضعیت مالیشون خوبه ها وقتی بخوان بی محلی کنن اینجوری میکنن

این هم شانس ما هست دیگه مردم خانوادشون تیگه گاهشونه مال ما دشمن هستن کاریش نمیشه کرد عقده ای هستن

بخدا با شوهرم هر مشکلی داشته باشم جرات نمیکنم پیش اونا بگم اوایل ازدواج دوبار رفتم خونشون که مشکلمو حل کنن هنوزم که هنوزه اون میکوبن توسرم

منم ازشون متنفرم بخدا الان پنج روزه خودمو بچه هام مریضیم مامانم نپرسیده چتونه بعد دیشب اومده دنبال ک ...

بخدا هنوز زنده هستن ارثیه همه بچه ها رو دادن فقط به من هیچی ندادن اینقدر که خواهرم مادرم سوسه اومدن

بخدا هنوز زنده هستن ارثیه همه بچه ها رو دادن فقط به من هیچی ندادن اینقدر که خواهرم مادرم سوسه اومدن

این مدل خانواده ها فقط هم توقع دارم آدم همیشه درخدمتشون باشه هرچقدر هم اذیت کنن چیزی نگی

بخدا با شوهرم هر مشکلی داشته باشم جرات نمیکنم پیش اونا بگم اوایل ازدواج دوبار رفتم خونشون که مشکلمو ...

اینا رو نمیشه روشون حساب کرد

ما یه ویلا شهرستان داریم بابام بهش رسیدگی می‌کرد از سال 90 خواهرم و مادرم و شوهر خواهرم داشتم میترکیدن 10 سال زیر گوش بابام از ما بد میگفتن اونم گوش نمی‌کرد بعد ده سال موفق شدن نزارم بابام مواظب خونمون باشه

خواهرم و مادرم بهمن ماه اومدن خواهرم به دروغ گفت بابا تمام درخت هاتونو بریده چوبهاشو داده داداش خونشو با چوبای درخت شما تزئین کرده منم باور کردم دیگه همین باعث شد دعوا بشه 

الانم تو اون شهرستان به دروغ به همه میگن دخترم از دست باباش شکایت کرده یعنی من از دست بابام شکایت کردم 

اینجوری میگه آبروی مارو ببره 

واااای تواون تاپیک به حدی به اون پستت که گفتی من چکارسرنوشت کشوردارم خندیدم نتونستم بهت نگم ازذره ذره ی پستت کلافگی میبارید که خدایا این چه گیری داده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔
2810