2777
2789
عنوان

چیکارکنم شوهرم خونمون عوض کنه

318 بازدید | 33 پست

دلم میخواد ازاین شهر بریم ولی هیچ جوره راضی نمیشه الان نه ساله ازدواج کردیم همش همینجاییم خسته شدم بخدا مگه چقدر دیگه عمر میکنم که بخوام همش با این اون بحث کنم کاش می‌رفتیم راحت میشدیم

حاضره بره یه محله دیگه ولی شهرعوض نمیکنه بخدا خسته شدم از بچگی با خواهرم بد بودم ازشانس بدم جفتمون با فامیل ازدواج کردیم حالا هم که همسایه ایم یعنی تا کی قراره حرص بخورم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز 30 صفر شهادت امام رضا هست اش رشته بپز از هفت کاسه کم نباشه معروفه به اش مستاجر نیت کن خونه دیگه ...

ممنون عزیزم امتحان میکنم امیدوارم جواب بده بخدا پیرشدن سراین موضوع

جواب میده ما نتیجه گرفتیم الان امسال سال چهارم میپزیم همین چهارشنبه 30 صفر هست

یعنی همه دخترا دوست دارن پیش خانوادشون باشن من دوست دارم برم یه شهر دیگه فکرکنم جزو عجایبم من

بخدا هرچقدر میگم بریم کرج ول کن نیست همه چیو خیلی سخت میگیره

یعنی همه دخترا دوست دارن پیش خانوادشون باشن من دوست دارم برم یه شهر دیگه فکرکنم جزو عجایبم منبخدا هر ...

خدایی کرج خیلی بده من یکسال زندگی کردم دخترم دانشگاه قبول شده بود نرو پشیمون میشی دیگه شوهرت دوباره نمیتونه جابجا بشه 

خدایی کرج خیلی بده من یکسال زندگی کردم دخترم دانشگاه قبول شده بود نرو پشیمون میشی دیگه شوهرت دوباره ...

واقعا من به هرجایی راضیم بجز اینجا بخدا حاضرم داغون ترین محله هم برم فقط از اینجا برم

برو یه محله دیگه با خواهرت رفت و آمد نکن تهرانی عزیزم

اره محله های اطراف تهرانم دوست دارم برم یه شهر دیگه که کلا سالی یه بار هم نبینمش آخه شوهرم حتی حاضر نیست تو یه شهر دیگه از تهران هم بره فقط چسبیده به همین شهر میگه میخوای بریم دوتا خیابون اونورتر