2777
2789
این خانوم پر انرژی منفی هستشبه خاطر سلامتی خودت و بچه هات جوابشو نده اصلاپست هاشم نخونخدا به مالتون ...

من اصلا پیگیرشون نشدم 

اون شب خودم انقدر حالم بد بود و ایشون پ داد ،من فقط سعی کردم جوابشو بدم 

من نه بابای پولدار داشتم نه پدرشوهر پولدار و نه شوهر پولدار 

چی بگم اخه ،فقط میتونم بگم خدا ب دلش نگاه کنه

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصلا پیگیرشون نشدم اون شب خودم انقدر حالم بد بود و ایشون پ داد ،من فقط سعی کردم جوابشو بدم من نه ...

داشتم ذوق عکسا رو میکردم یهو پیام های این خانوم اومد

رفتم تاپیک گردنبندا دوباره این خانوم اومد که مشخصه تو پولداری من ندارم و فلان ..‌

وای من که باردار نیستم اصلا پر از انرژی منفی شدم

به قولی شما تاپیک زدی انرژی خوبتو بین ماها تقسیم کنی ما هم شاد بشیم یهو این میاد کل تاپیک رو انرژی منفی میپاشه آدم از تاپیک زدن سیر میشه

اصلا من دارم تو نداری خب من چه کنم

خودت جدا تاپیک بزن درد و دل کن والا😒

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشتم ذوق عکسا رو میکردم یهو پیام های این خانوم اومدرفتم تاپیک گردنبندا دوباره این خانوم اومد که مشخ ...

من اصلا متوجه نشدم تاپیک گردنبند هم این خانم بوده🫠😂

توجه من در شناخت ادمها صفره ....

وقتی من میدونم به چه سختی و مکافاتی پس انداز کردم ،کار کردم ،دیگه خوشبحالت و پولداری برام مهم نیس 

چون من پولدار نیستم در حقیقت😂فقط از پس انداز این چند وقت دارم خرج میکنم تا تموم شه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
من اصلا متوجه نشدم تاپیک گردنبند هم این خانم بوده🫠😂توجه من در شناخت ادمها صفره ....وقتی من میدونم ...

دقیقا این خانوم با همین متن که خوشبحالت معلومه تو پولداری...

منم یه لحظه موندم یا خدا دقیقا همین حرف رو زده اونجا هم😂😂

انشالله که پا قدم سه تا فرشته پر برکت باشه براتون🌹🫂

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دقیقا این خانوم با همین متن که خوشبحالت معلومه تو پولداری...منم یه لحظه موندم یا خدا دقیقا همین حرف ...

🩵❤️😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40