2777
2789

من که روحیم صفر  خوش به حالت حال دلت خوبه من مه همش احساس بدبختی و مرگ دارم ند رو دیگه باید برم بیمارستان هی حسی ندارم اصلا دوست ندارم به رو نشونم بدن از خودم بیزارم همش میگم کاش مرده باشم. از سزارینم میترسم برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا من هیچ لباسی برای این بچه ناخواسته نخریدم اصلا دوسش ن آرم احساس میکنم زندگیمو نابود کرده بدبختم کرده امروز صبح همش بهش میگفتم از زندگیم برو. نمیدونم دست خودم نیست حال روحیم دگرگونه زایمان کنم دوست ندارم ببینمش  این همه درد بکشم  معلوم نیست چی در بیاد هیچ امیدی ندارم. ای کاش خدا واقعه به من نمی‌داد من لیاقت بچه رو ندارم یکی مثل شما خانم فهمیده ای هستی ای ول خدا برات می‌سازه  

2805
مشخصه وضع مالیت خوبه ما نه برای همون افسرده هستم من حتی برای این بچه های دیگم پول ندارم چیزی بخرم خ ...

امبدوارم خدا ب اندازه تلاشت و دلت بهت بده❤️

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا من هیچ لباسی برای این بچه ناخواسته نخریدم اصلا دوسش ن آرم احساس میکنم زندگیمو نابود کرده بدبختم ...

من الان چیزی بگم شاید حس میکنی حرف بی ربط میزنم ،ولز الان ک بارداری با خدابیشترحرف بزن

بهش بگو دستتو بگیره ،امبدوارم مشکلاتت حل شه ،به ارامش برسی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که روحیم صفر خوش به حالت حال دلت خوبه من مه همش احساس بدبختی و مرگ دارم ند رو دیگه باید برم بیما ...

حال روحی ک همش پول نیست عزیزدلم 

ادم یجا بشینه ک کسی ک بهش پول نمیده 

خداشاهده سر بارداری قبل و بچگی پسرم هم درس میخوندم هم من و همسرم دو شیفت کار میکردبم 

الانم بخاطر بارداری خونه میشینم ،الان هم پولدار نیستم ،به اندازه ای هست ک زندگی پیش بره 

اینایی هم ک خریدیم اکثرا از پس انداز بود ،چون بخازر شرایط بارداری همش داریم پول دکتر میدیم ، 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مامان سه قلو های عزیز و دوست داشتنی 

منم دیروز متوجه شدم سه قلو باردارم 

از دیروز استرس و فکر دارم دیوونه میشم 

اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم 

میشه راهنماییم کنی 

خیلی حالت تهوع شدیدی دارم 

سلام مامان سه قلو های عزیز و دوست داشتنی منم دیروز متوجه شدم سه قلو باردارم از دیروز استرس و فکر دار ...

سلام عزیزدلم

مبارکه گلم 

حس ترس و اضطراب شما کاملا طبیعیه ،کاری ک نیشه کرد ،ولی یع چند وقت بگذره حتما با شرایط کنار میاید 

بهتره بپذیرید تا کمتر اذیت شید 

درسته راه سختی در پیش دارید ولی نمیشه به عقب برگشت 

از خودت مراقبت کن 

بیشتر استراحت کن 

دکتر خوبی انتخاب کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزدلممبارکه گلم حس ترس و اضطراب شما کاملا طبیعیه ،کاری ک نیشه کرد ،ولی یع چند وقت بگذره حتما ...

قربونت عزیزم ممنون از لطفت 

سونوگرافی تشکیل قلب گفت سه تا جنین داری 

نمی‌دونم واقعا باید چیکار کنم 

الان نه هفته هستم 

نمی‌دونم پیش کدوم دکتر برم برا مراقبت 

چند هفته برم و چیکار کنم 

کلا کلافه شدم 

قربونت عزیزم ممنون از لطفت سونوگرافی تشکیل قلب گفت سه تا جنین داری نمی‌دونم واقعا باید چیکار کنم الا ...

دیگه ازالان باید برید برای تشکیل پرونده ،حتما فوق تخصص زنان برید ،من میرم پیش دکتری ک متخصص بارداری های پرخطر 

چون دیگه ۳قلو مراقبت بیشتر نیازه 

هر ازمایش و سونو هم نیاز باشه به شما میگن ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه ازالان باید برید برای تشکیل پرونده ،حتما فوق تخصص زنان برید ،من میرم پیش دکتری ک متخصص بارداری ...

فدات عزیزم مرسی از راهنماییت 

من شهرستانم باید برم استان که فوق تخصص داره 

من از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم 

خیلی میترسم 

شما سرکلاژ هم شدین؟

ببخشید هی سوال میپرسم 

فدات عزیزم مرسی از راهنماییت من شهرستانم باید برم استان که فوق تخصص داره من از لحاظ روحی خیلی بهم ری ...

نترس جانم 

خدابزرگه 

بله سرکلاژ شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امبدوارم خدا ب اندازه تلاشت و دلت بهت بده❤️

این خانوم پر انرژی منفی هستش

به خاطر سلامتی خودت و بچه هات جوابشو نده اصلا

پست هاشم نخون

خدا به مالتون برکت و به جونتون سلامتی بده❤️🌹🫂

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
2810