2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه لاغر و کم وزن دارید بیاید تجربه م بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 56 پست
دختر منم به دنیا اومد ۲۴۰۰بود الان که ۷سالشه۱۶کیلوئه☹️خیلی غصه میخورم

اصلا فکرش نکن موقع بلوغ سالی 5 تا 10 کیلو وزن میگیرن. دختر من زیاد اهل حله حوله هم نیست بیشتر غذا میخوره و چقد سریع وزن میگیره 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
هرکس به من میگه من درجوابش میگم طبق نظر دکترش نرماله..دیگه ادامه نمیدن

بله منم میگم طبق جدول رشد عالیه

دیگه اون جدول رشد رو هزار تا متخصص نظر دادن تا طرحش رو دادن. نه چهارتا ادم غیرمتخصص ک نگاه ب تپلی میکنه خوشش میاد

چطور ما خودمون چاق باشیم زشت مبدونیم ولی بچه کلی اضافه داشته باشه میگن خوشگله😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بخدادختر من بدنیا اومد ۴ کیلو بودکم وزن نبود هیچوقت اما اطرافیان ادمو دیوونه میکننالان همونا میگ ...

تن شون سلامت باشه...  الان ک پبر شدیم فهمیدم حرف مردم باد هواس یعنی چی... 

بله منم میگم طبق جدول رشد عالیهدیگه اون جدول رشد رو هزار تا متخصص نظر دادن تا طرحش رو دادن. نه چهارت ...

اونا از نظرشون بچه باید لپش اویزون باشه گوشت پهلوش بزنه بیرون تا بگن سلامت 😂

مادر شوهرم همیشع از دخترم ایراد میگرفت لاغر چقد اسکلت و فلان. و بچه خواهر شوهرم تپل بود همیشه گوشه بغلش بود الان اون چاق شده دخترم متوسط  ب نظرم دختر بچه لاغر باشه بهتر بعدا خوش اندام بمونه

بچه ی من دوسالشه ماشاالله از بس تحرکش زیاده چاق نمیشه ی روز غذا خوب میخوره ی روز هیچی نمیخوره همش  منم غصشو میخورم ازینورم بچه ی دومم سه ماهشه اونم لاغره هرکی میبینش میگه شبیه سه ماهه ها نیست با حرف مردم کاری ندارم ولی واقعا خیلی اذیت میشم یکی فک میکنه هیچی نمیخورن یا بچه ی دومم کولیک داره و حساسیت ب پروتئین گاوی از بس نمیتونم چیزی بخورم ن شیرم قوت داره نه اون شیرخشکی که میخوره اخه رژیمیه فقط میگم این روزا زووووودی بگذره انشاالله

ماشالاااابه اینا میگی لاغر😄😄چقدم دقبق یادتهبچه های عین هم بودندو سالگی ۹ کیلو بودنچهارسالگی ۱۱ کیل ...

نه وزنش همیشه زیر نمودار متوسط بود هیج وقت رو خط استاندارد نبود. قدش هم ک بلند بود وزنش نسبت ب قدش خیلیی کم بود  

بچه ی من دوسالشه ماشاالله از بس تحرکش زیاده چاق نمیشه ی روز غذا خوب میخوره ی روز هیچی نمیخوره همش م ...

میگذره عزیزم  انقد سریع ک باورت نمیشه لین بچه کوچولوت الان هم قدت شده...  دختر منم کولیک و ریفلاکس داشت همیشه هم گریه میکرد  تا بزرکتر هم شد باز گریه میکرد میگفت مامان نمیدونم گرا دوست دارم گریه کنم 😂 خیلی اذیت شدم. مو سفید کردم تا این سن رسوندمش سخت بود ولی گذشت

من خیلی ناراحت میشم ک چقد الکی غصه میخوردم به جای لذت بردن از بچگی دخترم... البته. بیشترش بخاطر حرف ...

مادربزرگ منم (خدابیامرز) در نقش مادرشوهر چه حرفهایی به مامانم نزد، در صورتیکه آخه مادر دلسوزی خودشو داره...

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
حسرت به دل موندم یه لباس بپوشونم به تنش بشینه از بس لاغره

میفهمم. من هرجی میخریدم براش ب تنش زار بود همون و یکی دیگه می پوشید چقد بهش میومد..

مادربزرگ منم (خدابیامرز) در نقش مادرشوهر چه حرفهایی به مامانم نزد، در صورتیکه آخه مادر دلسوزی خودشو ...

من یبار از خالم ک 2 سال ازم بزرگتر و همیشه رابطه مون مث خواهر بود شنیدم ک گفت من اگه ی بچه مث فلانی(من)  داشتم بچه رو پرت میکردم سطل اشغال. خییلی ناراحت شدم واقعا دلم شکست الان دختر خودش چاق همیشه زیر نظر دکتر تو رژیم 

2810