2777
2789
عنوان

ناخواسته باردار شدم چیکار کنم☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره

عزیزم اینجا هر کسی نظر خودش میگه این چیز کوچیکی نیست که با نظر بقیه پیش بری ما تو شرایطتو نیستیم گرچه نظرمون میگیم بهترین کار دراین شرایط مراجعه به مشاوره یه خانم فهمیده برای اینکه بتونه درست تصمیم بگیره باید بره مشاوره بعدا حسرت خوردن فایده نداره کاشکی فایده نداره

عزیزم مبارکت باشه قدرشو بدون به چیزای منفی فکرنکن همین نینی سایتم نیا کلی انرژی منفی داره ومیگن بچه میخوای چیکار و خدای نکرده شاید پیشنهاد سقط...

خدا خواسته بهت داده خیلیا کلی دارو درمان میشن ونمیشه

حسرت این لحظات شمارو دارن

قدر بدون ومطمئن باش خدا گذاشته تودامنت.

بعدم بچه های ناخواسته باهوش تر و بانمک ترن

عزیزم اینجا هر کسی نظر خودش میگه این چیز کوچیکی نیست که با نظر بقیه پیش بری ما تو شرایطتو نیستیم گرچ ...

خیلی تصمیم سختیه..خیلی از گناه سقط میترسم..ولی خودمم شرایط روحی خوبی ندارم..شرایط کاری ک‌دیگه هیچی

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
عزیزم مبارکت باشه قدرشو بدون به چیزای منفی فکرنکن همین نینی سایتم نیا کلی انرژی منفی داره ومیگن بچه ...

من خودم اولی رو سه سال دویدم تا بهش رسیدم کلی دارو و‌دکتر و‌ای یو‌ای و ...

از سقط و‌گناهش میترسم

ولی خیلی گیجم

امروز تستم مثبت شد

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
یا خدا پس دکتر احمق چرا ب من گفت قرص بخور فقط تو عقد کافیه 😐😐😐😐حالا من دخترم رابطه ندارم گفت اگه ...

نکن...منو‌ببین

هر شب راس ساعت 12 خوردم لامصبو

خیلی تصمیم سختیه..خیلی از گناه سقط میترسم..ولی خودمم شرایط روحی خوبی ندارم..شرایط کاری ک‌دیگه هیچی

مطمنی بارداری ؟ 

سقط خیلی فشار روحی روانی سنگینی داره برای مادر 

با اینجا تصمیم نگیر 

من نمیگم بچه روزیش رو میاره اماااا گاهی بچه های ناخواسته پربرکت میشند این رو دیدم تو اطرافیانم 

نکن...منو‌ببینهر شب راس ساعت 12 خوردم لامصبو

من اصلد رابطه ندارم 

ولی برام عجیب بود ک چرا این رو گفت 

من خانوادم پزشک هستند اما روم نمیشه بپرسم از کسی 🥲🥲 حتی مامانم دکتر زنان هست ولی خجالت میکشم 

2810