2777
2789
بیشتر توضيح بده

مثلا برادرم ازم در مورد ساخت خونه پرسید مرتب ذهنم درگیر خونه اون میشه ماههاست که درگیرشم  یا ی چیز کوچیک لازم داریم ی موگیر یا تو مویی هزاران بار توی ذهنم تکرار میشه بریم این وسیله رو بخریم و منفی گرایی احساس شکست خوردن و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من این مدلی بود که ده بار وضو میگرفتم هی فک میکردم اشتباه کردم دست چپ نشستم مس سر نکردم

یا 10بارغسل میکردم هی فک میکردم ی جا اشتباه کردم

قفل درو خیلی چک میکردم

درین مورد برا من بود و خیلی اذیت میشدم

تا اینکه ی روز گفتم خدا قبول کرد کرد نکردم که هیچ تا راحت شدم

میشه احساسات کامل بگی ؟ خودت رو توصیف کن

ببین مثلا دخترم ۱۰صبح کلاس داره سعی میکنم خوابش تکمیل بشه تا سرحال باشه ۶صبح بیدار شده من هی تو مغزم تکرار میشه الان بیدار شده اونجا خوابش میگیره بی وقفه ینی 

مثلا قراره یه چیزی رو بخرم وقتش معلوم نیست من روانی میشم روزش برسه 

برای من این مدلی بود که ده بار وضو میگرفتم هی فک میکردم اشتباه کردم دست چپ نشستم مس سر نکردمیا 10بار ...

من شوهرم ی مشکل نشخوار ذهنی داره دقیق نمیدونم وسواس فکری هست یا نه هرچی هست دنیا رو خیلی زشت و بی ارزش میبینه  و اینکه بارها پیش اومده که ی چیز ساده که لازم داره میگه خیلی توی ذهنم تکرار میشه که باید این رو بخرم باید این کار رو بکنم و... و فکر میکنه پسرمم مثل خودش هست

ببین مثلا دخترم ۱۰صبح کلاس داره سعی میکنم خوابش تکمیل بشه تا سرحال باشه ۶صبح بیدار شده من هی تو مغزم ...

اره شوهر منم مثل شماست انگار سخت گیره روی خواب بچه ها  روی مبایل دیدن بچه ها برای همه چی اذیت میشه راه حل چیه؟ و این که همین وسواس فکری هست؟

من شوهرم ی مشکل نشخوار ذهنی داره دقیق نمیدونم وسواس فکری هست یا نه هرچی هست دنیا رو خیلی زشت و بی ار ...

بنظرم اگر این افکار آزاردهنده هست وقتی میاد سراغت باید بش فک نکنی در لحظه و بگی شب قبل خواب ب این موضوع فک میکنم، 

تا شبم خودتو خسته کنی و زود خوابت ببره

هی بی اهمیت کنی مساله رو

بنظرم اگر این افکار آزاردهنده هست وقتی میاد سراغت باید بش فک نکنی در لحظه و بگی شب قبل خواب ب این مو ...

یکم مشکل بی خوابی هم داره و استرسش بالاست من دلم نی نی میخواد که بخاطر همین مشکلات میگه اگه باز بچه دار بشیم از شدت فکر و استرس من میمیرم نمیکشم دیگه.  از بیرون فرد مسولیت پذیری ب نظر میاد ولی از داخل خودش داغون هست دلم میخواد درمان بشه که بتونم بچه دار بشم دارویی نیست که بتونه بیخیالترش کنه

اره شوهر منم مثل شماست انگار سخت گیره روی خواب بچه ها روی مبایل دیدن بچه ها برای همه چی اذیت میشه ر ...

منم مثل همسرتون دایم درگیر بچه ام و کاراش می‌دونم دخترمم اذیت میشه 

سعی میکنم خودم مغزمو کنترل کنم