2777
2789
عنوان

طوبی چرا عن بازی دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 22918 بازدید | 1648 پست
امشب دویاره رفتند حرم بار اول فخرالدین کروات نزده بود تیپ طوبی هم ساوه بود اما باردوم با کروات زده ب ...

گریم طوبی که کلا عوض شده حتی صورتش پر تر به نظر میادش خوشگل تر شده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مطمئنید؟

عکس دیدم پشت صحنه با دوقلوها فخرالدین حتما باهاشون صمیمیه و ارتباط بخاطر بازی که مادربزرگشان گرفته و اون زمان کوتاه که بچه ها سه ساله هستند اونجا بوده مادر دوقلوها عکس گذاشته بود تو پیج بچه ها

بله دقیقا درسته حالا سر چی داره تن به ازدواج دوم میده نامعلوم هست البته بخواند ازدواج دوم نشون بدند ...

آخه بد اموزی داشته باشه یانه به هر حال تو واقعیت طوبی هووداشته آنیه هم به خاطر گرفتن حال طوبی هم که شده احتمال داره تن به این ازدواج بده بعدم چون کارگردانش کارگردان پس از باران ممکنه اینجا هم مثل اونجا که ارباب اول خیلی عاشق زن اولش شد ولی بعد بیشتر عاشق شهربانوشد اینم علشق آنیه بشه البته فرقشان اینه که اینجا زن دکم یعنی آنیه بدجنسه واولین مثبته ب عکس مس از باران واصلا قهرمان سریتل زن اولی هستش پس ممکنه تا آخرم فخرالدین عاشق طوبی باشه.

آخه بد اموزی داشته باشه یانه به هر حال تو واقعیت طوبی هووداشته آنیه هم به خاطر گرفتن حال طوبی هم که ...

تو پیج که واقعیتش لو میده چیزی راجع ازدواج دوم نگذاشته اما احتمالش هست آنیه مجبور بشه بگیره یکی از دوقلو ها هم انگار میمیره

تو پیج که واقعیتش لو میده چیزی راجع ازدواج دوم نگذاشته اما احتمالش هست آنیه مجبور بشه بگیره یکی از د ...

نمی دونم والا من میگم شاید به خاطر سعید وساعت مجبور بشه آنیه را بگیره چون این سریال مثلا قرار بوده که وحدت دوکسکر واشتراکاتشون را نشون بدن خب پس نمیار فخرالدین را که ع اقی هست را خرابش کنند که بقیه ازش بدشون بیادحتما ازدواجش یه دلیل خاصی داره ولی اون یکانس ازدواج باهانیه هم بیشتر شبیه خ اب لود به نظرم.

نمی دونم والا من میگم شاید به خاطر سعید وساعت مجبور بشه آنیه را بگیره چون این سریال مثلا قرار بوده ک ...

اون سکانس عروسی با انیه میگند انگار عروسی خواهرشه بنظرش میاد اینه هست حتی لباس خودش و فخرالدین تو عروسی پریزاد همون‌جوری که تو اون سکانس عروسی انیه نشون میده من حسم اینه پیشنهاد ازدواج فخرالدین به انیه بخاطر جون طوبی هست شیث ازشون اتو داره مجبور میشه

اون سکانس عروسی با انیه میگند انگار عروسی خواهرشه بنظرش میاد اینه هست حتی لباس خودش و فخرالدین تو عر ...

این‌حدس را اتفاقا خودمن زده بودم وبلاگ جایی گفتم که احتمالا شیث قضیه طوبی را می فخمه وتهدیدش میکنه وبرای همینم که شیث طوبی را لو نده فخرالدین مجبور میشه با آنیه ازدواج کنه خواهرشم درسته تو عراق ازدواج میکنه اما لباس طوبی اونجا یکی نیست با اونی که تو عروسی آنیه نشون میده تو عروسی خ آخرش فکر پیرهن بز با شال سبز بود اما تو عروسی آنیه وفخرالدین انگار بک شال مشکی سرش بود.

این‌حدس را اتفاقا خودمن زده بودم وبلاگ جایی گفتم که احتمالا شیث قضیه طوبی را می فخمه وتهدیدش میکنه و ...

دقت به شال نکردم اما اون عکس عروسی خواهر با او تیکه اول فیلم داشتن تو پیج بررسی میکردم گفتن خیلی بد میشه انیه هم بگیره من که اصلا دوست ندارم