2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست

ازنظر من شوهرت حق داره که فکر پرداخت بدهیش باشه و‌روی این حساب کرده باشه اما شماهم حق داری زندگی مستقل داشته باشی، من اگه بخوام نظر بدم نظرم اینه که اگه میتونید اینی که الان توش هستید رو بدید اجاره وخودتون اسباب کشی کنید برید خونه خودتون ،اینجوری حریم خصوصی خودتونم دارید بدهیتون رو هم میدید با توجه به گفته خودت مغازه هم دارید پس میتونید ازاون طریق هم بدهیتون رو بدید...

من خودمم طبقه بالای مادرشوهر میشینم وکاملا درک میکنم چقدر سخته اینجور زندگی کردن، هرچقدر هم خوب باشن خانواده همسر اما بازم ادم احساس میکنه حریم نداره و یکجوریه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

یک اولا مستاجر میره تو واحد وگند میزنه بهش 

دو توی مغازه وسیله دارم یعنی چی ؟؟!! وقتی طبقه بالارو خالی کردین وسیله هارو بزارین طبقه بالا 

من خودم طبقه بالای مغازه بودم چه عذابی کشیدم از پله بالا پایین کردن الان شوهرم خودش زانو درد داره با این سن کمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خونه و مغازع دارین ماشالله   

250 میلیون که چیزی نیس بنظرم خونتونو جدا کنید.

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

یعنی واقعا انقدر سخته اجازه بدی زن و بچه ت یک نفس راحت بکشن مگه آدم تا کی جوونه ؟ گناهن طفلیا دلشون میخواد تو خونه خودشون آزاد باشن یعنی درکش انقدر سخته 

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 
سلام عزیزم شوهرت فقط دنبال بهونس دوست نداره از خانوادش جدا بشه هنوز نفهمیدی؟؟؟

ولی اصلا در این باره حرف نمیزنه

منم بهش میگم میگه بچه شدی اینم شد دلیل اخه

ولی من میدونم اگر ۱۰۰ درصد هم دلیلش این نباشه ۵۰ درصد بخاطر این قضیه اس

ولی اصلا در این باره حرف نمیزنهمنم بهش میگم میگه بچه شدی اینم شد دلیل اخهولی من میدونم اگر ۱۰۰ درصد ...

اره میخواد حساس نشی

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

ملک ۶طبقه...خونه یجا دیگه...مغازه...بعد نشستی پیش مادرشوهر اه شوهرت این ملک ها رو میخاد برا اون دنیا؟؟این چه زندگیه خسیس هست متاسفانه مستاجر بشینه تو نشینی!!! من بمیرم نمیرم نزدیک مادرشوهر دخالت و جواب پس دادن و امار همچی گرفتن جدا شو زندگی کن با آرامش مگر قراره همش ب حرف شوهرت باشه 

ولی اصلا در این باره حرف نمیزنهمنم بهش میگم میگه بچه شدی اینم شد دلیل اخهولی من میدونم اگر ۱۰۰ درصد ...

پس دلیلش چیه؟برای شوهرت انگار ۲۵۰ تومن پول زیادی نیست ،در نتیجه میتونین برین خونه ی خودتون