2777
2789
عنوان

کامنت هاتونو شوهرم میخواد بخونه بگین حق با کدوممونه

| مشاهده متن کامل بحث + 9340 بازدید | 244 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماست همسرتون انگار راضی نیست از خانواده جدا بشه اینجوری حس میکنم که بهانه میاره برای نرفتن .شما هم کاملا حق دارین همسرتون و یاری کردین تا الان والان ایشون هستن که باید جبران کنن .این نیاز شماست که خونه جدا داشته باشین در اختیار خودتون من کاملا درکتون میکنم.

خواهش میکنم بگین اگر جای من بودین دقیقاچیکار میکردین

سلام عزیزم شوهرت فقط دنبال بهونس دوست نداره از خانوادش جدا بشه هنوز نفهمیدی؟؟؟

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

خودتون برین

وقتی دارین تو اون خونه اذیت میشین و شلوغه باید شوهرتون برای آسایش شما یه فکری بکنه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️