2777
2789
عنوان

عدم تشخیص آنومالی دست فرزندم

176 بازدید | 15 پست

سلام نوزادم به دنیا اومده دست چپش یه بند انگشت داره فقط تا بند اول تکامل پیدا کرده کسی میدونه چیکار باید کنم درمانی داره لطفا اگه دکتر خوب سراغ دارید معرفی کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی کل انگشتاش یه بند داره ؟ میتونید برید شکایت از مرکز انومالی

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
تو انومالی وظیفشونه اونارو هم نگاه کنن؟

بله 

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

تووو خانواده کسی اینجوری نبوده؟؟نسبت فامیلی دارید با شوهرت؟؟؟داروی خاصی توو بارداری استفاده نمیکردید؟؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
اصولا اینجور چیزا مادرزادی و ژنتیکیه

اخه میگه توخانواده نداشتیم 

تو اطراف ما یه خانم سنش بالابود نزدیک ۳۵بود بارداذشد سونو هارو بخاطر هزینش نرفت بعد دنیا اومدن یه دستش قسمت آرنج نداشت و کف دستش به بازو چسبیده بود و دستش به دهنش نمیرسید خیلی ناراحت کننده