2777
2789
عنوان

تاپیکای اوی اف خوندم الان همه تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره همون وام هم پس دادن داره ،میتونن قسطشو بدن ،من خودم با اصل حرفت موافقمولی بری ای وی اف کنی ب ...

خب پسر میخواد براشون چیکاررکنه؟

والا من داریم تو فامیل پنج تا پسر دختر داره همه از دم کارمند و مهندسو دکتر پارسال پدرشونو گذاشتن سالمندان میگفتن ما وقت نمیکنیم‌اونجا رسیدگی بهتره

هرچه دادم به اوحلالش باد
والا بخدا من موندم همه افسرده و بی اعصاب شدیم اونوقت ی سریا فقط چون جاریشون پسر داره اینم باید حتمی ...

هنوز هستن کسایی که مثل دوران جاهلیت فکرمیکنن دیگه،

والا بچه دختر وپسر نداره اخه، دوتاشم فقط باید خوب مراقبت کنی، تازه دختر در آینده بیشتر غمخوار آدمه

استارتر همه که عاقل نیستن چه توقعی داری اینا واس حرف مردم پسر میخوان وگرنه میدونن پسر هیچ گلی بخ سرش ...

والا ماکه از پسر هیچ خیری ندیدیم ولی واقعا ی کمم فکر خوبه براشون اخه هشت باااار بزایی

هرچه دادم به اوحلالش باد
هنوز هستن کسایی که مثل دوران جاهلیت فکرمیکنن دیگه،والا بچه دختر وپسر نداره اخه، دوتاشم فقط باید خوب ...

الان شرط ارامشه 😁خونه ای که دختر داره ارامشش بیشتره 

هرچه دادم به اوحلالش باد
والا ماکه از پسر هیچ خیری ندیدیم ولی واقعا ی کمم فکر خوبه براشون اخه هشت باااار بزایی

عقل ندارن تو فکر کن دیوونه هستن از آدم دیوونه میشه توقع داشت من کسیو سراغ دارم پنج تا پسر داشت دوتای اولو زن داد الان سه تا آخری خونه ندارن نمیتونه زنشون بده شغلای کم درآمدو هیچ خیری هم از هیچ کدوم پسراش بهش نرسید اینا نمیگن پس فردا پسر سرمایه ی کار میخواد خونه میخواد تازه هیچ مهری هم به پدر و مادر نداره  اصلا ادم اکه بچه میخواد باید دختر بیاره پسر که بچه حساب نمیشه والا خودمم یدونه پسر دارم 

من خودم یه دختر دارم، یکیشم باردار شدم که ۴ماهگی از دست دادم، پسر هم بود، الان دیگه اصلا نمیخوام اسم بچه بیارم، میخوام فقط دخترمو خوب بزرگ کنم، شوهرمم میگه دیگه اصلا بچه نمیخوایم،

ولی بعضیا نمیدونم چجوری پشت سرهم میزان دیگه

عقل ندارن تو فکر کن دیوونه هستن از آدم دیوونه میشه توقع داشت من کسیو سراغ دارم پنج تا پسر داشت دوتای ...

انشاالله خدا حفظش کنه. دمت گرم بخدا این حرف منه دقیقا پسر واقعا سرمایه میخواد کار پول خونه وگرنه زیر فشار له میشه فقط دوس دارن پسر بیارن که بگن ماهم‌پسر داریم دیدی تونستیم😣😐😂

هرچه دادم به اوحلالش باد
بخدا این یه فکته، دیدی خونه هایی که دختر دارن چقدر خوبه، آدم دلش میخواد بره خونشون، ولی خونه بی دختر ...

انشاالله خداحفظش کنه عزیزم

منم یه دختر دارم شوهرم دوس داره باز بچه بیاریم ولی من واقعاااا نمیتونم خیلی سخته بچه داری خیلی طاقت میخوا‌د

هرچه دادم به اوحلالش باد
بخدا این یه فکته، دیدی خونه هایی که دختر دارن چقدر خوبه، آدم دلش میخواد بره خونشون، ولی خونه بی دختر ...

اره ارومم هستن و تمیز خالم همیشه میگفت من حس میکنم خونه ی که پسر بزرگ داره بومیده😐🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

هرچه دادم به اوحلالش باد