2777
2789
عنوان

تاپیکای اوی اف خوندم الان همه تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 44 پست
انشاالله خدا حفظش کنه. دمت گرم بخدا این حرف منه دقیقا پسر واقعا سرمایه میخواد کار پول خونه وگرنه زیر ...

همش به خاطر حرف مردمه یه عده دهن بین و جاهل اونایی هم میگن پسر سختی نمی‌کشه دختر بدبخت دو عالمه واسه همین پسر دوست داریم دروغ میگن اوضاع جامعه رو ببین کدوم پسری تو این وضعیت اقتصادی دلش خوشه جوونا نیاز جنسی شونو یا سرکوب میکنن یا به راه های بد کشیده میشن اگه پول نداشته باشن زن بگیرن توجیه های احمقانست فقط 

یه دوست دارم دوتا دختر داشت الان سومی رو به خاطر وام و زمینی که قراره بهشون بدن رو باردار شده و این بچشم دختره.... گفت ما به خاطر زمین سومی رو اوردیم ملت فک میکنن عقده ی پسر داریم... گفتم خداییش حق دارن اگه همچین فکری بکنن... والا بخدا 3 تا بچه زیر 6 سال😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله خداحفظش کنه عزیزممنم یه دختر دارم شوهرم دوس داره باز بچه بیاریم ولی من واقعاااا نمیتونم خیل ...

ممنون عزیزم، خدا گل دخترتو حفظ کنه،

واقعا سخته دوباره از اول بشینی بچه داری کنی،

شوهرمن میگه بجای اینکه پولمونو تقسیم کنیم بین چندتا بچه، خرج همین یدونه دخترمون میکنیم که غنی بار بیاد

همش به خاطر حرف مردمه یه عده دهن بین و جاهل اونایی هم میگن پسر سختی نمی‌کشه دختر بدبخت دو عالمه واسه ...

دقیقاا افرین من همیشه بخدا اینو میگم

هرچه دادم به اوحلالش باد
ممنون عزیزم، خدا گل دخترتو حفظ کنه،واقعا سخته دوباره از اول بشینی بچه داری کنی،شوهرمن میگه بجای اینک ...

دمش گرم‌واقعا مرسی فدات

هرچه دادم به اوحلالش باد
یه دوست دارم دوتا دختر داشت الان سومی رو به خاطر وام و زمینی که قراره بهشون بدن رو باردار شده و این ...

ای وااااای ببخشیدا چقد احمقن نمیگه اندازه سه تازمین هزینشونه

هرچه دادم به اوحلالش باد
خب شاید یکی کلا جنسیت پسر دوست داشته باشه مگه اشکالی داره حالا اگه دختر بخای مشکلی نیست فقط پسر توش ...

من گفتم اوناییکه عقده پسر دارنو بی پولن جهت حرفم با علایق نبود طرف میره وام میگیره سومی و چهارمیو اوی اف کنه که پسر شه اونوقت اجاره نشین و کارگره از پس قبلیام‌برنمیا‌د

هرچه دادم به اوحلالش باد
شما مطمئنی عقده دارن؟

میگم دیدم

هفتا دختر داره چارتاش دوقلوبودن یعنی دوبار دوقلو زاییده سه تا سقط هم داشته ب جان بچم خونش مثل ارایشگاه بی درو پیکره  شوهرش بنا ساختمون رفته وام گرفته اوی اف کرده برا پسر الان دوقلو بارداره یکیش پسره

هرچه دادم به اوحلالش باد
میگم دیدمهفتا دختر داره چارتاش دوقلوبودن یعنی دوبار دوقلو زاییده سه تا سقط هم داشته ب جان بچم خونش م ...

درسته بعضی ها این تفکرات رو هنوز دارن ولی یه عده هم واقعا علاقه به یه جنس دارن 

من خیلی تو این سایت دیدم که پسرا رو میکوبن خیلی ناراحت میشم برای من ک اصلا جنسیت مهم نیست ولی بعضی ها خیلی گارد دارن رو پسر و این بنظرم درست نیست 

دختر و پسر مهم نیست مهم اینه بچه با تربیت موفق تحویل جامعه داد

درسته بعضی ها این تفکرات رو هنوز دارن ولی یه عده هم واقعا علاقه به یه جنس دارن من خیلی تو این سایت د ...

ن اون قضیش جداست عزیزم بچه سلامت باشه و صالح ولی بهضیا بخداااا خیلی دیگه رو مخن تو بگو نون شبت نیست دنبال وارثی

هرچه دادم به اوحلالش باد