2777
2789

من ناخواسته باردار شدم و رفتم سونو گفتن ساک خالی دیده میشه توی هفته پنجم چون نمیخواستم الان شرایطشو نداشتم مجبور شرم قرص تهیه کنم و سقط کنم خیلی حالم بد شد و درد زیادی کشیدم ولی خونریزی کم بود بعد چند ساعت رفتم سرویس اول یکمی خون اومد بعد ی چیزی اندازه ی بند انگشت افتاد هنوز نصف قرصا برای مصرف باقی مونده ولی با توجه به این چیزی که افتاده کسی میدونه باید بخورم بقیه قرصارو یا نه و اون چیزی که افتاد کیسه حاملگی بود چیز دیگه ایم باید بیوفته؟ اگر کسی میدونه راهنماییم کنه ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره برو سونو بقایا نداشته باشی. چه قرصی خوردی؟ اسمش چیه؟

سایتوتک اصل پیدا کردم با هزار گرفتاری ، کی برم سونو با خونریزی میشه رفت سونو؟ توی سونوگرافی قبلیم نوشته بود ساک حاملگی به ابعاد ۹ میلی متر ، یعنی از ۹ میلی متر هم بقایا میمونه؟

خب تحرک داشته باش پله بالا پایین شو طناب بزن زعفرون بخور بومادران اویشن

باشه حتما ، فقط الان ضعف دارم قرص که گرفته بودم دکتر گفته بود ۷ تا بخور ۵ تا که خوردم بلند که شدم قش کردم بیهوش شدم همسرم با آب قند به دادم رسید ، به نظرتون اون چیز یکی دو سانتی افتاد تموم شده دیگه؟