خیلی میترسم استرس یه من غالب شده. این بارداری ناخواسته از اولش برام نداشت الانم میترسم از سزارین از نوزاد از همه چیز. هیچ کس درک نمیکنه ای کاش میمردم و اصلا. پام به بیمارستان نمیکشید
اگه زایمان اولت باشه ترس نداره چون تجربه نداشتی که بترسی یه چیزایی شنیدی فقط بعدش وقتی نوزاد میذارن رو سینت همه دردا پارسا میرن بهتره به جای حسای مبهم که نمیدونی چیه راجب چیزای خوب فکر کنب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با اینکه خودم بچه میخواستم ولی سه هفته بعد زایمان تو مطب اطفال گریه میکردم که این چه غلطی بود کردم
یواش یواش یاد میگیری
چند ماه بعد یجوری برات عزیز میشه که زندگی قبل از بجه رو یادت نمیاد❣️
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
اینقدر تو ای بارداری استرس گریه خودخوری دعوا با شوهرم چون نمیخواست الان شکمم اینقدر کوچیکه اصلا فکر نمیکنی زایمانه چون هیچی نمیخوردم تو بارداری با خودم میگفتم هم این بمیره هم من
خدارو شکر کننمیدونی قراره تو آینده چیکار کنه کهیهو میبینی قدمش برات عالیه و هروز میکی شکر ک اومدباید ...
٩نن با قرص ال دی وجلوگیری سخت باردارشدن اصلا فکرشو نمیکردیم اصلا حالم عجیب گرفتس باورت میشه هنوز امید دارم از بین بره چون زندگی ما به دردش نمیخوره اگه بیاد روزی هزار دفعه خودشو لعنت میکنه که ای کاش من نبودم