2777
2789
عنوان

ترس از زایمان

276 بازدید | 29 پست

خیلی میترسم  استرس یه من غالب شده. این بارداری ناخواسته  از اولش برام نداشت الانم میترسم  از سزارین از نوزاد از همه چیز. هیچ کس درک نمیکنه ای کاش میمردم و اصلا. پام به بیمارستان نمی‌کشید 

اگه زایمان اولت باشه ترس نداره چون تجربه نداشتی که بترسی یه چیزایی شنیدی فقط بعدش وقتی نوزاد میذارن رو سینت همه دردا پارسا میرن بهتره به جای حسای مبهم که نمیدونی چیه راجب چیزای خوب فکر کنب

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری

من با اینکه خودم بچه میخواستم ولی سه هفته بعد زایمان تو مطب اطفال گریه میکردم که این چه غلطی بود کردم

یواش یواش یاد می‌گیری 

چند ماه بعد یجوری برات عزیز میشه که زندگی قبل از بجه رو یادت نمیاد❣️

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

چند وقتته

منم باردارم

فوبیا شده برام اصن

هم بارداری هم زایمان هم بعدش

ولی خدارو شکر میکنم ک بهم لطف کرد و منو مادر کرد

ولی من چند وقت دیگه ان شاالله قراره بچم لگداش شروع شه

یکم ترسناکه بنظرم😅

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
چند وقتتهمنم باردارمفوبیا شده برام اصنهم بارداری هم زایمان هم بعدشولی خدارو شکر میکنم ک بهم لطف کرد ...

ده روز دیگه. شما بجه اولته من خاک تو سر سوم اصلا فکرشم نمیکردم 

ده روز دیگه. شما بجه اولته من خاک تو سر سوم اصلا فکرشم نمیکردم

اولمه

اگ شرایط مالیت بد نیست ناراحت نباش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اولمهاگ شرایط مالیت بد نیست ناراحت نباش

چرا بده   اینقدر تلاش کردم سقط بشه. نشد یک شرایط بدی دارم. که دشمنت نخواد.  خاک تو سر من آینده خودمو بچه هامو از بین بردم

اولمهاگ شرایط مالیت بد نیست ناراحت نباش

اینقدر تو ای بارداری استرس گریه خودخوری دعوا با شوهرم چون نمی‌خواست الان شکمم اینقدر کوچیکه اصلا فکر نمیکنی زایمانه چون هیچی نمی‌خوردم تو بارداری با خودم میگفتم هم این بمیره هم من 

چرا بده اینقدر تلاش کردم سقط بشه. نشد یک شرایط بدی دارم. که دشمنت نخواد. خاک تو سر من آینده خودمو ...

شاید واقعا قراره بشه منجیتونو زندگیتونو تغییر بده

ان شاالله قدمش خوب باشه و زندگیتو عالی کنه

اینقدر تو ای بارداری استرس گریه خودخوری دعوا با شوهرم چون نمی‌خواست الان شکمم اینقدر کوچیکه اصلا فکر ...

حالا ک اومده انقد اذیتش نکنه

تو اونو آوردی🥲😔

اون ک نخواسته بیاد😔😔

شاید واقعا قراره بشه منجیتونو زندگیتونو تغییر بدهان شاالله قدمش خوب باشه و زندگیتو عالی کنه

حالم بهم میخوره نمیدونم چرا  بعضیا که میخوان اینقدر زود از دست میدن ولی امثال مثل من فقط باید حرص بخوریم خدا از من می‌گرفت 

حالم بهم میخوره نمیدونم چرا بعضیا که میخوان اینقدر زود از دست میدن ولی امثال مثل من فقط باید حرص بخ ...

خدارو شکر کن

نمیدونی قراره تو آینده چیکار کنه که

یهو میبینی قدمش برات عالیه و هروز میکی شکر ک اومد

باید بیشتر مراقبت میکردی

حالا ک شده لذت ببر

خدارو شکر کننمیدونی قراره تو آینده چیکار کنه کهیهو میبینی قدمش برات عالیه و هروز میکی شکر ک اومدباید ...

٩نن با قرص ال دی وجلوگیری سخت باردارشدن اصلا فکرشو نمی‌کردیم اصلا حالم عجیب گرفتس باورت میشه هنوز امید دارم  از بین بره چون زندگی ما به دردش نمیخوره اگه بیاد روزی هزار دفعه خودشو لعنت میکنه که ای کاش من نبودم 

2810