2777
2789
عنوان

خانمهاتوروخداکسی هست بچه اش اتیسم وبیشفعالی داشته خوب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 129 پست
خیلی زیاد خوابم فوق العاده زیاد شده حدوده ۱۴ ساعت میخوابم در روز الان دو روزه سر خود نصفش کردم چون ص ...

ذره ذره کم کن قرص اعصابو یهویی کم‌کنی اثرات بدی داره 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
عزیزم دختر ایشون طیف اوتیسمه با شما متفاوته پادکست انگیزشی معنا نداره براش

اخه من میرفتم جلسه ی مشاوره بعد میدیدم برای این بچه ها جمعشون میکنن تو اتاق میزارن 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خیلی میره رو اعصابم اون میدونه نباید با من بحث کنه من دست خودم نیستش ولی ادامه میده

عزیزم اگه حوصله داری میشه بگی ۷ سالکی دقیقا چطور بودی چ تو مدرسه چ خونه چ موقع خرید رفتارات کارات

موافقم واقعا فرشته ان

فکر کنم اشنایی ندارین با ویژگی های بچه های اتیسم

گرچه بی گناهن ولی. بعضا پرخاشگر و عصبی هستن و اصلا ارتباط نمیگیرن با بقیه

بیمارستان های دولتی اکثرا گفتاردرمانی دارنو اینکه ببر بهزیستی تایید بشه مشکلش هم بهتون مراکز مرتبط ر ...

خواهری بردمش قبول نکردن ...

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
عزیزم اگه حوصله داری میشه بگی ۷ سالکی دقیقا چطور بودی چ تو مدرسه چ خونه چ موقع خرید رفتارات کارات

تو خونه خیلیییی شر بودم از دیوار راست بالا میفرستم ساعت ۱۰ شب همسایه ها رو میگرفتم سنگ به زور میاوردنم خونه  ولی درسم عالی بودش همیشه همه ی کنفرانس های کلاس با من بودش و حس میکردم یه چیزی از خارج داره بهم انرژی میده  تو خرید خیلییی لج میکنم بدون هیچ دلیلی یا تو خونه مثلا حتی الان ۱۹ سالمه امروز آجیم یکم آب ریخت رو سر رسیدم عصبی شدم پارش کردم همه ی دفتره رو ۲۰۰ برگش رو مامانمم کتک زدم بعد به خودم اومدم دیدم چیکار کردم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
تست سنجش داده تا الان؟

ازطرف مدرسه نه ولی به اصرارخودم بردم یه مرکزی گفتن عقلش درحدپیش دبستانیه ولی متوجه حرف من نشدن گفتم باباپسرم میدونه یخچال چیه کمدچیه به اسم ولی درکی ازاون نداره نمیتونه خاطره تعریف کنه گیجه منگه طفلی دودقیقه پیشونمیتونه بگه ....مگه حالیشون میشد

عزیزم اوتیسم که درمان نداره.فقط با دارو درمانی و کار درمانی کنترل میشه.متأسفانه تو ایران مرکز کار درمانی خیلی خوب واسه اوتیسم نیست چون اهمیت نمیدند بهشون درصورتیکه اوتیسمیا میتونند نابغه باشند.

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
یعنی بیخودیه جالبه نمیدونستم ممنون ازراهنماییت الهی داغ نبینی

عزیزم من گفتاردرمانم دل بده به سوالام درست جواب بده راهنمایی ت کنم

کامل علائمشو بگو رفتار کلیشه ای چی داره؟

اکو میکنه؟ یعنی هرچی بگی تکرار کنه؟

حرف زدنش دقیقا در چه حده؟ جمله میگه؟

دستور پذیری داره؟ بگی برو فلان چیزو بیار متوجه میشه؟

به هم ریختگی حسی داره؟ مثلا یه بافت های خاصی از غذارو نخوره؟ یا به جنس لباساش حساس باشه؟ به صدای اهنگ چه طور؟

حالم از رسپیریدون ب هم میخوره ب پسرم ی مدت دادم فقط گیج میشن و ی گوشه میشینن

حالاخواهری فکرکن تومدرسه بیفته یه گوشه گیج ومنگ بقیه همکلاسیاش بفهمن این گیجه چکارمیکنن .....