2777
2789
عنوان

خانمهاتوروخداکسی هست بچه اش اتیسم وبیشفعالی داشته خوب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 129 پست
الان یخورده مشکل مالی دارم میخوام ازمهرببرم اطلاعی نداری تورفتاردرمانی چکارایی میکنن؟

توی کاردرمانی سعی میکنن مهارت هارو به بچه ها یاد بدن،ارتباط چشمی رو بهشون یاد میدن، رفتارهای درست، درست راه رفتن، غذا خوردن،اگه حرکاتشون مشکل داشته باشه، بیش فعالیشون هم کنترل میشه تا یه حدودی. 

گفتاردرمانی هم روی مهارت های گفتاریشون کار میکنن،ارتباط گرفتن با دیگران، صحبت کردن،مهارت های شناختی،بازی های گروهی،بعضی از بچه های اتیسم نمیتونن صحبت کنن یا لکنت دارن، یا مشکل بیان کردن و درک کردن دارن، اینا کار گفتاردرمانگره. 

که همشم به صورت بازی کردنه، یعنی در حین بازی آموزش میبینن. 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
نه عزیزولی اگه لازم باشه میبرم. فقط بهتربشه رفتاراش جالب نیست .....

من با دو سه تا مادر اونجا صحبت کردم میگفتن با دارو خیلی بهتر شدن،اسم دکتر محمدرضا اشرفی متخصص مغز و اعصاب کودکان،باز خودت تحقیق کن راجبش اگر امکانش بود بچه رو بیار نشون بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی کاردرمانی سعی میکنن مهارت هارو به بچه ها یاد بدن،ارتباط چشمی رو بهشون یاد میدن، رفتارهای درست، د ...

ممنونم که وقت گذاشتی ....بخدادلم خونه براش توهیچ جمعی راهش   نمیدن دادمیزنه جیع میکشه هیجانش فوق العاده زیاده چون بلدنیست حرف بزنهمسخره اش میکنن.......

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
ممنونم که وقت گذاشتی ....بخدادلم خونه براش توهیچ جمعی راهش نمیدن دادمیزنه جیع میکشه هیجانش فوق الع ...

خواهش میکنم.❤

اگه در توانتون بود حتما با یه کاردرمانگر و گفتاردرمانگر مشورت کنین. مخصوصا کساییه که تخصصشون بچه های اتیسمه. 

همه اینایی که گفتین قابل کنترله. 

خواهش میکنم.❤اگه در توانتون بود حتما با یه کاردرمانگر و گفتاردرمانگر مشورت کنین. مخصوصا کساییه که تخ ...

ممنونم الهی خیرببینی به امیدخداببینم ازمهرمیتونم ببرمش توروخدابراش دعاکن خوب بشه بدجوری مسخره اش میکنن پارسال پیش خوند دوباره امسال پیش گذاشتیم گفتم آسیب نبینه

ممنونم الهی خیرببینی به امیدخداببینم ازمهرمیتونم ببرمش توروخدابراش دعاکن خوب بشه بدجوری مسخره اش میک ...

قربون شما❤حتما. 

ایشالله که خوب میشه و سال دیگه میره مدرسه😍

چه خوب شدنی تادارومیحوره انگارطفلی سم خورده یه جامیسینه تکون نمیخوره بی حال داغون حالافکرکن بره مدرس ...

چه دارویی با چه دوزی بهش میدین؟

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

من بچگی بیش فعالی داشتیم خیلیییی شدید  مادرم درمان نکرده بود ولی الان خودم دارو میخورم  بعضی وقتا عصبی میشم و مامانم یا خواهرم رو کتک میزنم مثل امروز دست خودم نیستش 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
تحت نظرروانپزشکه ولی فقط دوزداروشوعوض میکنه فقط وقتی میخوره گیج ومنگه

با دارو که بچه خوب نمیشه باید توانبخشی بشه 

دارو فقط کمک می‌کنه 

البته برای شما فکر کنم داروی بیش فعالی دادن چون داروهای اتیسم بی حال نمیکنه بچه رو

بچه تون چند سالشه و چه علائمی داره؟

۶سال پارسال پیش خونددوباره امسال بامسولیتت خودمون پیش میخونه یعنی بجای کلاس اول.....دادزدن گریه های بدبختی هل دادن نمیتونه توجمع باشه حرف زدن که ضعیفه ونمیتونه ارتباط برقرارکنه جیع میکشه دل به فعالیت کلاس ابدانمیداد .... 

توی کاردرمانی سعی میکنن مهارت هارو به بچه ها یاد بدن،ارتباط چشمی رو بهشون یاد میدن، رفتارهای درست، د ...

توضیحات نسبتا خوبی دادین خوبه چه اطلاعات دارین