2777
2789

همش باهام سرده فقط بعضی اوقات خوبه همش ازم ایراد میگیره بیشتر اوقات از اخللقم باعث میشه منم ایراد اونو بگم بعد قهر میکنه باید منت کشی کنم تا آشتی کنه 

از همه فامیل های من بدش میاد همش پشت سرشون بد میگه حتی فامیل های خودش بعد پیش اونا مثل فرشته

خیلی بد دهن همش فوش نیده حتی به فامیل هامون

حتی به من 

اخلاقش دو قطبی به لحظه خوبه بعد که چیزی میشه یا با خانوادش یا نفر دیگه دعواش میشه بهونه میاره میندازه گردن من فوش میده و حرصشو سر من خالی میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی میرم پیشش بهم میگه برو یه جا دیگه بشین منو همش با دوست دختر قبلیش مقایسه میکنه و نیگه اینم ار بخت سیاه منه 

یه چیزی ازش بخوام به سختی نیخره بعضی اوقات هم با اخلاق خوب میخره ولی در کل خیلی منت سرم میزاره 

برا خونه یدونه مثلا برنج میخره کلی منت میزاره با من قهر میکنه 

مثلا چند تا چیزم بگم بخر دلم نیخواد بپزم شیریتی یا فست فود میگه لازم نکرده اونارو نخوری نمیمیری

چیزی مصرف میکنه یا همینجوری اینقدر بددهن و پرخاشگره؟

از همه متنفره از همه حتی بعضی اوقات به پدر و مادر خودش هم فحش میده کلا تو خانوادشوک عادیه ماور شوهرم و پدر شوهرم با هیچکس رفت و آماد ندارن و خیلی حرف در میارن پشت آدما و فحش میدن حای به خواهز و برادر و مادر خودشون

از همه متنفره از همه حتی بعضی اوقات به پدر و مادر خودش هم فحش میده کلا تو خانوادشوک عادیه ماور شوهرم ...

خانوادگی ضعف اعصاب دارن!!!

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

این هم مشکل منم هست دقیقه مشکل منا داری منم موندم چکارکنم جایی برم منا ضایع کنه فش بده منا کوچیک کنه  یچی بخره آنقدر سرکوفت فش بده که واجبه اینا بخری خونه بابات می خریدی خیلی اذیتم از دستش