2777
2789
عنوان

بیاید چند تا اخلاق شوهرمو بگم شما بودید طلاق میگرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضی مردا اینجوری هستن نمیتونن رو اخلاق کنترل داشته باشن ولی اگه خوبیای دیگه داره تحملش کن

وفتی میگم این کار نکن خیلی اذیتم میکنه میگه دوست نداری طلاق بگیر یا وقتی جاییم درد میکنه یا از دستش گریه میکنم به چپش هم نیست احساس میکنم دوستم نداره که اینجور آخه با دوست دختر قبلیش اینجور نبوده همیشه بهش احنرام میزاشته

بیشتر دعواهاتون فک کنم درباره فامیله...این قسمتو میتونی کم کنی....حرف فامیلو نزنین اگه اون گفت زیاد اهمیت نده خودتو مشغول کاری کن...یا نهایتا بدون حرص بگو اوهوم بعد برو دنبال کارت ...بفهمه برات مهم نیس این حرفا

در مورد اینکه میگه پیشم نشین زیاد دور و برش نباش مطمین باش خودش بخاد میگه بیا پیشم....در کل آدم بدی نیس ...فقط زیادی ناز داره ....لوسش نکن بد اخلاقم باهاش نباش.بالغانه رفتار کن ...هر وقتم سر برنج قیافه گرفت تو کار و زندگیتو بکن خودش خوب میشه

من بچه ندارم چیکار کنم ننیدونم راهی نداره اخللقش درست شه همه فکر میکنه من خوشبخت ترین دختر روی زمینم

من 11ساله دارم با همچین مردی زندگی میکنم فقط عمرم و جوونیم رفت حسرت خیلی چیزا مونده به دلم. من بخازر بچهام مجبور به تحملش هستم. اگه بچه نداری خودتو اسیر همچین مردی نکن که نابود میشی 

بیشتر دعواهاتون فک کنم درباره فامیله...این قسمتو میتونی کم کنی....حرف فامیلو نزنین اگه اون گفت زیاد ...

وای آخه اون موقع میره غیبت فامیل منو پیش مادر پدرش و خواهرش میکنه آبرو نمیزاره برام من اصلا حرفی نمیزنم همیشه به همشون احترام میزارم این اصلا هیچی جالیش نیست 

وفتی میگم این کار نکن خیلی اذیتم میکنه میگه دوست نداری طلاق بگیر یا وقتی جاییم درد میکنه یا از دستش ...

بیشتر و بیشتر درك نشدن ها و نفهمیدن هاش سر اختلاف سنیِ زیادتونه!!! 

مطمعئن باش اگه با ادمی بودی که نهایت اختلاف سنیتون 4 بود زندگی انقدر یرات پر چالش نبود...! 

- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
بیشتر و بیشتر درك نشدن ها و نفهمیدن هاش سر اختلاف سنیِ زیادتونه!!! مطمعئن باش اگه با ادمی بودی که نه ...

برای خودم متاسفم واقها خیلی حرف درسای زدید خودم میبینم تو فامیل زوج ها با فاصله ستی کم چه خوشبختن بیرون و مسافرت میرن خونه همدیگه مهمونی میرن خوش میگذرونن ولی من چی سوهرم همه خوش گذرونی هاسو کزده اومده منو گرفته نه ببرونی نه مسافرتی هیچی ندیدم تا حالا هر جی بگم میگه خرج اضافیه برا خونه خرج نمیکنه حتی عروسی هم نگرفت