2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون دیگه درست نمیشه احتمالا از اول همینطور بوده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
تعجب میکنه بنده خدا اون زمان اون کجا والان کجا

مگه از غار دراومده🤣🤣🤣🤣

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
جدیدا اینجور شده

هزاربار خداگفته حجاب حجاب حجاب بعد یسریا میگن دلتون پاک باشه،حجاب چیه!!ببین اینم نتیجش باعث میشن سر پیری مرده فیلش هوس هندوستان کنه ،یه عده هم دلشون بشکنه

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
کار آقایون رو توجیه نمیکنم .ولی خب این قدر لباسای عجیب میپوشن گاهی اوقات من که خانوم هستم نگاه میکنم ...

اونیکه چشمش حیا نداره نگاه نمیکنه

اتفاقی باشه یه چیزی ولی زوم کردن

فقط از بی حیایست

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

پدر شوهر منم اینجوریه سرش همش تو چیز دخترا و زناس خیلی هیزه مادرشوهرم ازش جدا شده زن گرفته ها ولی مریضه کثافت زنش همش ازش بد میگه میریم بیرون همش نگاه دخترا میکنه زل میزنه بهشون همیشه میگه باید یه دختر چهارده ساله بگیرم حالم ازش بهم میخوره نحس کثافت دوست دارم تیکه تیکش کنم پیرمرد کثیف

2810