2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا واسه ما برعکسه بابام ب هیچ زنی نگا نمیکنه اما یجا میریم زنا میخام بابامو قورت بدن😐😐😂😂

مامانت باید حرف بزنه تو دخالت نکن

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
هزاربار خداگفته حجاب حجاب حجاب بعد یسریا میگن دلتون پاک باشه،حجاب چیه!!ببین اینم نتیجش باعث میشن سر ...

واقعا با این طرز فکر‌موافقم ک هر کس‌باید پوشش مناسب‌داشته باشه ولی خودم بشخصه دیدم ولی خداوند برای مردان پلک آفریده میتونند چشمامونو ببندند این ربط ب ضات طرف‌داره

اونیکه چشمش حیا نداره نگاه نمیکنهاتفاقی باشه یه چیزی ولی زوم کردنفقط از بی حیایست

اونیکه چشمش حیا داره*

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

اونیکه چشمش حیا نداره نگاه نمیکنهاتفاقی باشه یه چیزی ولی زوم کردنفقط از بی حیایست

ممنون که گفتید من بی حیا هستم 😊

منظور من این بود گاهی نگاه از روی تعجب هست و کنجکاوی  به خاطر طرز پوشش زننده یه سری ....

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚
جدیدا شده

عه شاید عوض بشه باز😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
پدر شوهر منم اینجوریه سرش همش تو چیز دخترا و زناس خیلی هیزه مادرشوهرم ازش جدا شده زن گرفته ها ولی مر ...

اخلاق همسرتون هم همینه؟ یعنی به پدرش رفته؟

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔
ممنون که گفتید من بی حیا هستم 😊منظور من این بود گاهی نگاه از روی تعجب هست و کنجکاوی به خاطر طرز پو ...

قسم میخوری من منظورم با شما بود؟

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

کار آقایون رو توجیه نمیکنم .ولی خب این قدر لباسای عجیب میپوشن گاهی اوقات من که خانوم هستم نگاه میکنم ...

نه ربطی به لباس نداره یکی چشمش هرز باشه به همههه نگاه میکنه .البته خیلیا خودشون چراغ سبز نشون میدن.ولی گناه محجبه ها چیه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
2810