2777
2789

من پریودیام نامنظم بود ولی سونو و آزمایشام سالم بود فقط کمبود شدید ویتامین دی داشتم که دکتر گفت بخاطراونه 

بهم ویتامین دی داد و قرص پونیکا برای سه ماه 

که پونیکا پریودیو منظم میکنه و به باروری کمک میکنه منم که پونیکا میخوردم سیکلام ۲۸روزه و مرتب شده بون این ماهم پونیکا خوردم دوره ی آخر بود ولی باوجود پونیکا هنوز پریود نشدم و تو اقدام برای بارداری بودم یه روز درمیون 

دیروز روز موعود پریودیم بود بی بی چک زدم منفی بود 

ولی چهار روز پیش بی بی چکم یه هاله ی خیلی کم رنگ انداخت 

تکرر ادرارم دارم خیلی  درد پریودی داشتم که هراز گاهی قطع میشد ولی دو روزه اونم رفع شده 

آیا امکانش هست باردار باشمو بی بی چک نشون نده 

لطفاااا راهنماییم کنید و بگید چیکاااارکنم خدا کنه باردار باشم 🥹

الان زوده میگن حداقل ۴_۵ روز از موعد باید بگذره بعد بیبی بزنی 

من با وجود اینکه چند روز مونده تا پریودم تمام علائم بارداریو دارم وخیلی میترسم

نمیدونم چرا😕

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

وقتی دارومیخوری چرااقدام میکنی

مگه ضرر نداره

بعدم پونیکانشنیدم چجوریه مگه مثل قرصای جلوگیری نیست؟ 

احتمالش هست باردار باشی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان زوده میگن حداقل ۴_۵ روز از موعد باید بگذره بعد بیبی بزنی من با وجود اینکه چند روز مونده تا پریو ...

منم همش فکرم درگیره ازخدا میخوام این ماه هردومان مامان شده باشیم 

من سر دوتا بارداریم بی بی چک زدم همون روز پریودم نشون داد ولیییی باز میگن ممکنه خطا داشته باشه میخوای سردرگم نباشی همین الان برو یه آز بتا بده خیالت راحت بشه 

من سر دوتا بارداریم بی بی چک زدم همون روز پریودم نشون داد ولیییی باز میگن ممکنه خطا داشته باشه میخوا ...

اخه امروز یه روز از پریودم گذشته مگه نشون میده؟شنیدم میگن باید ۱۴روز بگذره از پری 

منم همش فکرم درگیره ازخدا میخوام این ماه هردومان مامان شده باشیم

عزیزمممم

انشالله بارداری ولی من‌نمیخام من ۵ ماهه ازدواج کردم فعلا تا یکی دو سال بچه نمیخام😁 شما چی

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

عزیزم عکس بیبی چکی که هاله انداخت رو بذار

بیبی چک من سه روز قبل از موعد هاله انداخت

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
وقتی دارومیخوری چرااقدام میکنیمگه ضرر ندارهبعدم پونیکانشنیدم چجوریه مگه مثل قرصای جلوگیری نیست؟ احتم ...

نه پونیکا پریودیو منظم میکنه و به باردار شدن کمک میکنه از بارداری جلوگیری نمیکنه دکتر بهم گفت

عزیزممممانشالله بارداری ولی من‌نمیخام من ۵ ماهه ازدواج کردم فعلا تا یکی دو سال بچه نمیخام😁 شما چی

منم ۲۸فروردین امسال عروسیم بود ولی خب دوسدارم بچه دار شم خخ

منم ۲۸فروردین امسال عروسیم بود ولی خب دوسدارم بچه دار شم خخ

وای منم ۲۴ فروردین بودم😍

خودت چند سالته؟

2810