2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاید ببینید من باردارم سردر گمممم شدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 43 پست
میذارم ولی توعکس خیلی مشخص نیست لطفا بادقت نگاش کن ممنون میشممم

باشه عزیزم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۲۴ شما چی 😍

من ۲۰ 

ببین من شوهرم از روز اول ک شناختمش تا الان هی داره میگه بچه نمیخام تا چند سال بعد الان دو روزه میگه بچه دار بشیم😂

ولی من میخام مسافرت و تفریح و درس و باشگاه و اینا رو ادامه فدم بعدنم بچه😁

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
برو ازمایش بتا بده بیبی چک خون ب جیگر میکنه ادم رو

میگن باید ۱۴ روز از پری بگذره بعد ازمایش بدی ولی من امروز اولین روز تاخیر پریودیمه یعنی الان نشون میده؟

نه پونیکا پریودیو منظم میکنه و به باردار شدن کمک میکنه از بارداری جلوگیری نمیکنه دکتر بهم گفت

اهان

پس خیره انشالله بارداری

ولی زود بی بی چک زدی 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
من ۲۰ ببین من شوهرم از روز اول ک شناختمش تا الان هی داره میگه بچه نمیخام تا چند سال بعد الان دو روزه ...

😍😍عزیزم خوشبخت بشی واقعیتش مام قبلا مثل تو فک میکردیم ولی الان هرکیو میبینی برای بچه دار شدن مشکل داره گفتیم زودتر اقدام کنیم بهتره چون خودمم نامنظمی پری داشتم 

میگن باید ۱۴ روز از پری بگذره بعد ازمایش بدی ولی من امروز اولین روز تاخیر پریودیمه یعنی الان نشون می ...

نه بابا ربطی نداره من سه روز مونده بود به موعدم بیبی چکم مثبت شد

رفتم ازمایش دادم معلوم شد بتامم مثبت بود

شما چون هاله انداختی ازمایشت معلوم میشه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸

به نظر من مثبته من موقع هر دو تا بارداری دقیقا روزی که پریود نشدم بی بی چکم مثبت نشون داد موقع پسرم خط سریع قرمز شد ولی دخترم یه هاله ی کمرنگ چند دقیقه بعد افتاد ولی یه آزمایش بده خیالت راحت بشه

😍😍عزیزم خوشبخت بشی واقعیتش مام قبلا مثل تو فک میکردیم ولی الان هرکیو میبینی برای بچه دار شدن مشکل ...

نه نگران نباش تو بهترین سن واس بارداری هستی... تو اطرافیان از من کوچیکترن بچه دارن😐 بعد هی غر میزنن😐

من پریودام منظمه ولی تا شرایط زندگیم بهتر نشه و مسئولیت پذیر تر نشم بچه دار نمیشم چون الان اون حس مسئولیتو در خودم نمیبینم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
2810