2777
2789
عنوان

اگه تجربه‌ای دارید بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 26 پست
واایی یعنی حالممم

تا حالا سفت نشده بوده؟خب ی بیبی بزن

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
واایی یعنی حالممم

خوشحالی حامله باشی؟

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نننن اصنالان شرایطتشو ندارممم

بچه دیگه داری؟اشتباه منو نکن پشیمونم

شما استفاده کردین؟

آره اوایل ازدواجمون بود و من واقعا برای بارداری آماده نبودم،خیالم راحت شد.

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
یادتون نیس چند روز بعدش پریود میشدین؟

ببین این قرص‌ها نهایت ده روز ،دیگه خیلی دیر بشه دو هفته ،من ک سر هفته.

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
وایی دعا کنید بشم فقططممنون بابت اینکه تجربتونو گفتید

ایشالا عزیزم ،حوایتو جمع کن ، با دعا نمیشه ها ،شک کردی دیدی دیر شد سریع آزمایش بده اگه نمی‌خوای اقدام کن ،اولش راحت تره .سخت و پیچیده نکن.