2777
2789
عنوان

اگه تجربه‌ای دارید بگید لطفا

323 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

من ی هفته پیش رابطه داشتم و مایع منی ریخت داخل واژنم

ی ساعت بعدش از این اورژانسی دوتایی ها خوردم و ۲۲ساعت بعدشم باز از این دوتایی ها خوردم

امروز شد ی هفته ولی هنوز پریود نشدممم

شماهایی ک استفاده کردین چجوری شدین؟چند روز بعد؟وای حالم بده

سلام استرس خودش عقب میندازه اون قرصا هم خودش هورمونارو بهم میریزه.احتمال بارداری خیلی کمه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خوردم حامله شدم😐اونم دوقلو😧فکرشم نمیکردم ولی شد ب دکترم گفتم گف اورژانسی مورد اعتماد نیس

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
سلام استرس خودش عقب میندازه اون قرصا هم خودش هورمونارو بهم میریزه.احتمال بارداری خیلی کمه

برا من که شد متاسفانه

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید
برا من که شد متاسفانه

بله ولی احتمال کمه هیچکدوم از راهها ۱۰۰ درصد نیست برای جلوگیری عزیزم

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
من خوردم حامله شدم😐اونم دوقلو😧فکرشم نمیکردم ولی شد ب دکترم گفتم گف اورژانسی مورد اعتماد نیس

عزییییزم خدا حفظشون کنه🥺🥺

دلم میره برا نی نی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
وایی توروخداا🥲💔خداحفظشون کنه

سقط کردم 🥲

ای وایی🥲

علایم بارداری داری؟من عصبی شذه بودم و بو حس میکزدم موعدم بود بیبی چک خط پررنگ انداخت