2777
2789
عنوان

جیغ زیاد و کتک کاری پسرام

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 32 پست

نذار کنار هم باشند

به پسر بزرگت بگو بره تو اتاق   ولی براش خوراکی و وسایل سرگرم کننده و... بذار،بگو برادرت اذیت می‌کنه تو اتاق باشی بهتره

برای کوچیکه هم کارتون و اسباب بازی و هر چی که سرگرمی می‌کنه بذار نزدیک خودت بشینه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل تو سن پسر بزرگم اره اونموقع که باردارش بودم تا یکی دو سالگی منو باباش اختلاف زیاد داشتیم اما ا ...

بیشتر براشون وقت بزار واسه تخلیه انرژی پسر بزرگت ببرش باشگاه سنشم سن مناسبیه واسه ورزش

نه نه بدترین کاره بزرگه ممکنه حسادت کنه اینجوری نباید فرق بذاری

آخه وقتی با هم نمیسازن، چه کارشون کنه

یک مدت از هم دور باشند بعد کم کم با هم دوست میشن

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
محلشون نذار مخصوصا وقتی گریه میکنن.گریه کردن بگو برید تو اتاق وقتی گریه تون تموم شد بیاید بیرون.خدان ...

امتحان کردم.بدتر اونقد بیشتر جیغ میکشه که میگم الانه که حنجره اش پاره شه.اپارتمانیم همسایه هامون گناه دارن بخدا.

امتحان کردم.بدتر اونقد بیشتر جیغ میکشه که میگم الانه که حنجره اش پاره شه.اپارتمانیم همسایه هامون گنا ...

دیرشده از همون اول نباید محل میدادی.اینا سنشون هم خیلی حساسه.بچه ها تو سن 2تا4سالگی رو همه چی احساس مالکیت دارن.سر اسباب بازی و اینا دعوا میکنن؟اگه آره از هرچی دوتا باید بگیرید.تکی هارو کلا تو یه کیسه جمع کن بذار بالای کمد.

نصبت به گریه هاشون بی تفاوت باش بهشون بگو خونه ما یه قانون داره هرکسی خواسته ای داره باید حرف بزنه ب ...

اینکارو حتما میکنم اما ایندفعه با قاطعیت بیشتر 

انشالله جواب بده.شبا از سردرد و گوش درد میخوابم بخدا

2810