2777
2789
عنوان

جیغ زیاد و کتک کاری پسرام

201 بازدید | 32 پست

دوتا پسر دارم ۴سالونیم(ارمان) و ۲سال(ارکان) 

بزرگه درون گرا کوچیکه برونگرا 

در طول روز اونقد همدیگه رو میزنن که میترسم براشون

بزرگه با تموم جون میزنه اما کوچیکه جون نداره اروم میزنه

همش جیغ میزنن الکی گریه میکنن.انگار فهمیدن با گریه میتونن به خواستشون برسن 

بزرگه که بدتره داریم حرف میزنیم بعد یدفعه به خودش فشار میاره که گریه کنه.چیکارشون کنم؟دیوونه شدم از صدای جیغ و گریه هاشون.چیکار کنم لاقل این گریه کردن از سرشون بیفته

ازکوچیکه یادگرفته

گریه کردن اداشون رودربیار

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بپرسم حالا چرا اسم پسراتو گفتی این وسط؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

واسه چه چیزایی دعوا میکنن

به نظرم از همین الان با یه مشاور حرف بزن برای خودت و اینده بچه هات عالیه

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بنظرم چند روزی هرچقدر گریه کردن بهشون محل نده حتی اگه چیزی رو با گریه خواستن اونو کلا از جلو چشمشون دور کن و بگو تا وقتی گریه کنی بهت نمیدمش ولی تحمل باید کنی هرچقدر گریه کردن واکنش نشون ندی

من سپردم ب خودش هر چه خدا میخواهد  

اگر الکی و ادا در میارند هندزفری بزار تو گوشت وتا خواسته دارن با گریه بگو من نمیشنوم چی میگید با گریه و جیغ هرچییییییی گف بگو نمیشنوم هرچی تا جیغ گریه رو بزارن کنار بگو حالا بگو الان میشنوم 

شما خودت داد میزنی؟ عصبی هستی؟ برای اینکه طاکت بشن فوری به خواسته شون عمل میکنی؟

به کدوم بیشتر میرسی

کدومو بیشتر دوس داری

به خواسته های بزرگتره اهمیت میدی؟

بیرون و تفریح میبری؟

با همسن و سالاشون بازی میکنن؟

تا حالا شده کتکشون بزنی؟

شده برای کار خوبو بازیشون بدون دعوا کادو و جایزه بدی؟

وعده اینکه دوست باشین براتون شکلات یا هرچیزی دوس دارین میگیرم دادی؟

به بزرگتره گفتی مواظب داداشت باش من تو اتاق کار دارم نیاین بعد خودتو مشغول کنی ببینی مواظبش هست یانه؟

جواب اینارو به خودتون بدین ببه نتیجه میرسین

نصبت به گریه هاشون بی تفاوت باش 

بهشون بگو خونه ما یه قانون داره 

هرکسی خواسته ای داره باید حرف بزنه بدون جیغ دعوا گریه 

گریه کرد بگو برو تو اتاق گریه هات تموم شد بعد بیا باهم حرف بزنیم 

چندین بار این جمله کارو تکرار کن عادت میکنن 

باید واسه هر چیزی قانون خط قرمز بزاری براشون 

فقط مراقب کوچیکه باش یه وقت بزرگه هولش نده ، سرشو نزنه به جایی. خودت یوقت کتکشون نزنی.

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
تو خونتون تنش زیاده؟چون وقتی فضای خونه اروم باشه بچه نباید انقدر ب کتک کاری عادت داشته باشه

اوایل تو سن پسر بزرگم اره اونموقع که باردارش بودم تا یکی دو سالگی منو باباش اختلاف زیاد داشتیم اما الان نه ... 

خب وقتی با گریه چیزی رو میخوان نباید بهش برسن 

از الان اگه بهشون بگو تا وقتی گریه کنی من متوجه نمیشم چی میگی وقتی اروم شدی بیا حرفتو بزن

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
2810