2777
2789
عنوان

سلام دست سازه هامو کجا بفروشم

98 بازدید | 13 پست

سلام من بافنده م 

و از پارسال مهرماه هم اولین فروش اینترنتی مو داشتم از اینستا..

بعد یه مدت از تولید محتوای بدون نتیجه واقعا خسته شدم و چسبیدم به باسلام تا فروردین ماه یک فروش در هفته رو داشتم ولی الان نه(:

هم عروسکبافی کار میکنم هم کلاه و دستکش و جامدادی و... 

قبلا جارچیکو و دیوار هم داشتم که فقط اعصاب خوردی بود😶

دوستان هنری شما پیشنهادی ندارین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خواهر من میناکاری میکنم بیشتر فروشش از اینستاست به نظرم روی اینستات سرمایهگذاریکن

عه چه خوب موفق باشید. من اینستا خیلی آشنایی ندارم متاسفانه کلا ۱۰۰تا فالوور داشتم. اتفاقا تو فکرش بودم برم یه دستی به سر پیج بکشم چون واقعا درهمه😅

عه چه خوب موفق باشید. من اینستا خیلی آشنایی ندارم متاسفانه کلا ۱۰۰تا فالوور داشتم. اتفاقا تو فکرش بو ...

یکی از دوستان خوب گفت از کار کردن فیلم بگیر اهنگ خوشگل بذار روش بذار پیجت تعداد فالورات کمه مطمانم زیاد بشن فروشت خوب میشه گاهی سفارش عمده هم میدن صبووور باش و اینکه گاهی وقتا بقیه رو فالو کن تا پیجت رو ببینند

اینستا باید عکسات جذاب باشهاز صفحات خارجی و عکسای خارجی ایده بگیرعکس نباشه فقطویدیو بگیرباید کار کنی ...

من دوتا ریلز داشتم بالای۱۷kویو خوردن ولی چون ویترین و بیو و هایلایت پیج خیلی بد بود اصلا بدردم نخورد. دارم روی عکاسیم کار میکنم. ممنون بابت توصیه تون🦋