دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خودت یه طوری نمیشی تو تاپیکی که همه خانوم هستن اومدی اظهار فضل میکنی؟ خدایی شوهر و برادر و پدر ما ک ...
اولا نه کسی کسی رو میشناسه ن خانمی لخته ن جمع حضوریه ن عکسی هست ن حرف زناشویی هست یک نظری در مورد چند تا ورزشکاره اشکال شو بگو بدونم؟؟؟ اگه من این نظرو میدادم مطمئنم بهم میگفتی مشکل روانی داری یا میگفتی شما ذهنتون خرابه و هزارتا انگ میزدی😂😂😂
نظرات رو خوندم به هر حال اعتقادات هرکسی به خودش ربط داره هرکسی اگه طرف حق باشه بدون در نظر گرفتنه د ...
من قاطی نمیکنم شما هم چه بخوای چه نخوای حقیقت همینه اون خانم هم حمایتی نکرد گفت من خودم رتبه 39 بهشتی بودم بعد از این نظر ببین چطور حمله کردن، من خودم کادر درمانم خیلیا رو هم میشناسم متوجه هستم چی گفتم
من قاطی نمیکنم شما هم چه بخوای چه نخوای حقیقت همینه اون خانم هم حمایتی نکرد گفت من خودم رتبه 39 بهشت ...
ننمیدونستم جمعیت اکثر نی نی سایت ی هودی و مسیحی هستن که بخاطر شیعه بودن ایشون بخاطر رتبه ی۳۹ بهشتی بهش حمله میکنن خب اینجا یا شیعه هستن یا سنی که تفاوت زیادی باهم ندارن چه دلیلی داره یقه ی همو واسه مذهب بگیرن:/
هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
حتما باید پای بحث جنسی یا پوشش نامناسب وسط باشه تا شما شرم کنی و دخالت نکنی؟ شما الان دقیقا حکم سنبل ...
والا تا یادم میاد سعی کردم ادب داشته باشم و اگه حرفی باشه منطقی جواب بدم بتونم به یک نفر هم که شده کمک کنم بدون توهین و فحاشی چون ممکنه تربیت خانوادگی من زیر سوال بره
ننمیدونستم جمعیت اکثر نی نی سایت ی هودی و مسیحی هستن که بخاطر شیعه بودن ایشون بخاطر رتبه ی۳۹ بهشتی ب ...
کاری به سنی ندارم به مذهب هم کاری ندارم اگه به جو اینجا آشنا باشی امضا یا پروفت مذهبی باشه نظر حق هم بدی غیر ممکنه کسی نیاد بهت حمله نکنه هزارتا انگ هم بارت میکنن