2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست
جدی پس چی میگفت به منصوریان من فقط زندگی خودشو ک میگفت فهمیدم چون پدرش ولشون کرده نتونستن درس بخونن ...

چون مال روستاهای سمت سمیرم و شهرضای اصفهانن و‌فقط این سه تا خواهر نتونستن بخاطر اوضاع مالی درس بخونن دیگه کل خانواده و فامیل جمع بست بهشون فکر میکنن هرکی از روستا اومده‌ بی سواد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم گفتم پزشکی فرق دارهمبینا آلان بگه شاید به مترجمی زبان علاقه دارم کسی هیچی نمیگه ولی پزشکی مگه کش ...

شما گفتی هیچ کشوری تو دنیا نمیزاره مدال آوراش تو رشته دلخواهشون بدون آزمون تحصیل کنن ، منم آمریکا رو مثال زدم که این اجازه رو میده همین 

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
دلیل حمله به ساعی نعمت زاده و دبیر معلومه حمایت از منصوریان ها هم معلومه فقط و فقط سیاسی وگرنه این ح ...

اتفاقا هادی ساعی خیلی خیلی بین مردم دوس داشتنی بود بین همه تفکرات سیاسی جایگاه داشت

بلاخره هم مربی کیمیا بوده هم مبینا

اینکه شکل حرف زدن بعضی ادما و جبهه گیریشون باعث منفور شدنشون میشه ربطی به سیاست نداره

حتی مبینا تو اینستا پر شد از کلیپاش من خودم میدیدم همه تفکرات سیاسی میزارن و براش ذوق میکنن ولی خودشو خراب کرد 

بخاطر امضات بهت حمله میکنن بنظرم خودت بهتر میدونی

اخر الزمانه دیگ

حرف جالبی زدی ممنونم ازت  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
پس الهه منصوریان الان حق داره بره پزشکی بخونهالمپیک اسیایی رشته ووشو داره و هر سه خواهر طلاشو دارن💃 ...

ن بهرحال قانون واسه قانونه اگر ب مبینا این اجازه رو میدادن خب بقیه هم ک مدال دارن میتونستن برن بخونن ولی برای همه ورزشکارا راه هست ک تربیت بدنی و ورزش ادامه تحصیل بدن 

درستشم همینه فکر کن همین مبینا میرفت پزشکی اونوقت بخاطر درساش ورزششو مجبور میشد بذاره کنار  اونوقت کلا ایران کم کم از زمینه ورزشی تو کل جهان حذف میشد دیگه کلا همه ایرانیا به پزشکی و دندون  و دارو علاقه دارن😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
به نظر من فقط کسی که فشار درس و استرس و پروسه جانکاه کنکور رو تحمل نکرده باشه خیلی راحت پزشکی رو حق ...

ما خودمون موقع کنکور هفده تا همکلاسی بودیم شب وروزمون گذاشتیم واسه کنکور چقدر کلاس رفتیم چقدر تست زدیم همه مون یا دولتی راه دور قبول شدن یا پیام نور و نیمه دولتی بعد دوستم ک پدرش جانباز بود تازه اونم چ جانبازی تو مسیر برگشت به خونه از جبهه تو تصادف پاش کوفتع شده بود واسه خودش اومد جانبازی درست کرد ۲۵درصد دخترش حتی کلاس هایی ک ما میرفتیم نیومد کتاب تست نخرید و رااااحت دانشگاه شهر خودمون قبول شد واقعا فشار میاره 

اتفاقا هادی ساعی خیلی خیلی بین مردم دوس داشتنی بود بین همه تفکرات سیاسی جایگاه داشتبلاخره هم مربی کی ...

کوتاه بیا خانم محترم فکر میکنی موج رسانه ایی و این جو بخاطر چیه اگه یه ذره دست داشتی تو سیاست متوجه حرف بنده میشدی من حرفمو تو کامنت اول گفتم موفق باشید

کوتاه بیا خانم محترم فکر میکنی موج رسانه ایی و این جو بخاطر چیه اگه یه ذره دست داشتی تو سیاست متوجه ...

بله شما درست میفرمایید رسانه نباید حرفای هادی ساعی رو پخش میکرد تا ما نفهمیم چجوری توهین میکنه و برخلاف موفقیت تو ورزش یه ادم کم شعوره

ما از طریق رسانه نباید مطلع میشدیم مدال اور المپیک از راه نرسیده میخواد پزشکی بخونه اونم بدون کنکوری که بعضی کنکوریا زیر فشارش دارن له میشن

شما درست میگی اینا فشار رسانه اس همشم سیاسیه

2810