2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست
عزیزم ماهم میتونیم عکس مبینا تو جمکران بذاریم بگیم خادم شد و تموماین ک همه واقیعت نیسدر کل من از اول ...

اونا از این کارا بلد نیستن 

شما ی عکس از سراسر  دنیا نشون بده که جهت مقاصد دیگه ای پخش شده باشه 

فقط ما اینطوری هستیم 

من فکر میکردم جامعه پزشکی مخالف حضور مبینا سر کلاس پزشکی نباشه ولی حتی اونام مخالفن 

کاربر اقاست دنبال جلب توجه جواب ندین😐

مخاطبش من بودم منم جوابش دادم و تموم 

بیخیال 

هرکسی نظری داره

بیشتر کابرای دیگ دارن بال و پر میدن به حرفش

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از نظرش برو بخون تا متوجه بشی مبینا نعمت زاده رو هم برو مصاحبشو یبار دیگه گوش بده تا دلیل موج رس ...

نظرات رو خوندم 

به هر حال اعتقادات هرکسی به خودش ربط داره هرکسی اگه طرف حق باشه بدون در نظر گرفتنه  دین و مذهب نظر میده والا ادم بیشعور زیاده

من خودم  خیلی ادم معتقدیم  مثل همون خانمی که امضاشو ریپ زدی شیعه هستم و نسبت به این موضوعی که مطرح شد معترض لطفا همچیو قاطی نکنین

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
خودت یه طوری نمیشی تو تاپیکی که همه خانوم هستن اومدی اظهار فضل می‌کنی؟ خدایی شوهر و برادر و پدر ما ک ...

اولا نه کسی کسی رو میشناسه ن خانمی لخته ن جمع حضوریه ن عکسی هست ن حرف زناشویی هست یک نظری در مورد چند تا ورزشکاره اشکال شو بگو بدونم؟؟؟ اگه من این نظرو میدادم مطمئنم بهم میگفتی مشکل روانی داری یا میگفتی شما ذهنتون خرابه و هزارتا انگ میزدی😂😂😂

نظرات رو خوندم به هر حال اعتقادات هرکسی به خودش ربط داره هرکسی اگه طرف حق باشه بدون در نظر گرفتنه د ...

من قاطی نمیکنم شما هم چه بخوای چه نخوای حقیقت همینه اون خانم هم حمایتی نکرد گفت من خودم رتبه 39 بهشتی بودم بعد از این نظر ببین چطور حمله کردن، من خودم کادر درمانم خیلیا رو هم میشناسم متوجه هستم چی گفتم

اولا نه کسی کسی رو میشناسه ن خانمی لخته ن جمع حضوریه ن عکسی هست ن حرف زناشویی هست یک نظری در مورد چن ...

حتما باید پای بحث جنسی یا پوشش نامناسب وسط باشه تا شما شرم کنی و دخالت نکنی؟ 

شما الان دقیقا حکم سنبل خان رو داری 😂

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
شما گفتی هیچ کشوری تو دنیا نمیزاره مدال آوراش تو رشته دلخواهشون بدون آزمون تحصیل کنن ، منم آمریکا رو ...

من کجا گفتم هیچ کشوری نمی زاره برن 

گفتم هیچ کشوری کار احمقانه ما رو نمی کنه ورزشکار چه ربطی به پزشکی داره 

من قاطی نمیکنم شما هم چه بخوای چه نخوای حقیقت همینه اون خانم هم حمایتی نکرد گفت من خودم رتبه 39 بهشت ...

ننمیدونستم جمعیت اکثر نی نی سایت ی هودی و مسیحی هستن که بخاطر شیعه بودن ایشون بخاطر رتبه ی۳۹ بهشتی بهش حمله میکنن  خب اینجا یا شیعه هستن یا سنی که تفاوت زیادی باهم ندارن چه دلیلی داره یقه ی همو واسه مذهب بگیرن:/

حتما باید پای بحث جنسی یا پوشش نامناسب وسط باشه تا شما شرم کنی و دخالت نکنی؟ شما الان دقیقا حکم سنبل ...

والا تا یادم میاد سعی کردم ادب داشته باشم و اگه حرفی باشه منطقی جواب بدم بتونم به یک نفر هم که شده کمک کنم بدون توهین و فحاشی چون ممکنه تربیت خانوادگی من زیر سوال بره

ننمیدونستم جمعیت اکثر نی نی سایت ی هودی و مسیحی هستن که بخاطر شیعه بودن ایشون بخاطر رتبه ی۳۹ بهشتی ب ...

کاری به سنی ندارم به مذهب هم کاری ندارم اگه به جو اینجا آشنا باشی امضا یا پروفت مذهبی باشه نظر حق هم بدی غیر ممکنه کسی نیاد بهت حمله نکنه هزارتا انگ هم بارت میکنن

کاری به سنی ندارم به مذهب هم کاری ندارم اگه به جو اینجا آشنا باشی امضا یا پروفت مذهبی باشه نظر حق هم ...

برعکسشم دیدم 🤧

به هرحال هر جوری باشی بهت انگ میزنن 

2810