2777
2789
عنوان

چه فیلم مزخرفی بود

159 بازدید | 11 پست

دختره ورزش کاره تولد چهل سالگیش از شغل بیکار میشه تصادف میکنه تو بیمارستان یه پسره بهش یه فلش میده بعد زنگ میزنه یه گروهی بهش دارو میدن میزنه به خودش دارو رو یه ادم جدید از تو کمرش در میاد و قانون استفادشم اینه یک هفته تو بدن خودش باشه یک هفته تو بدن جدیده وقتی میره تو بدن جدیده با بدن قبلیش خیلی بد رفتاری میکنه 

اسم یادم نیس کسی این فیلمو دیده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم قشنگ بود با اینکه اخرش تخیلی شد ولی واقعا اموزنده بود درواقع زیر متن فیلم حول محور مشکلات امروزی هست چیزی ک تو دنیای مجازی از پرفکت بودن میبینیم اصلا اینطور نیست همه حتی بازیگرای محبوب هم اسکار پوستی و نقص های طبیعی خدا رو دارن تهش هم اینکه وقتی ادم خودشو قبول نداشته باشه ممکنه خودشو نابود کنه و تهش هم یا یک هیولا بشه یا به پوچی و نابودی برسه و یا جفتش. 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

منم اصلا تخیلی نمیپسندم ولی دیدن همه جور سبک فیلمی  ادم رو سه بعدی میکنه از هر فیلمی میشه یه وایبی گرفت منم این فیلمو میدیدم همه ی حسم این بود که ادم باید خودش باشه و پیری و مرگ حقه زندگی باید روال طبیعیش رو طی کنه تا قشنگ بشه به نظرم اون امپوله خیلی تو دنیای واقعی شکل بوتاکس بود چیزی که بازیگرا مخصوصا جدیدا بهش معتاد شدن خصوصا سلبریتی های هالیوود و ایرانی.  . البته ک تو  هالیوود عمل پلک و بلفارو بیشتر رایج شده 

منم اصلا تخیلی نمیپسندم ولی دیدن همه جور سبک فیلمی ادم رو سه بعدی میکنه از هر فیلمی میشه یه وایبی گ ...

امپول بوتاکس نمیدونم شاید بیشتر زنه تشنه توجه بود بخواطر موقیتش که قبلش داشت و تو یه روز یهو همش از بین رفت نمیتونس قبول کنه 

امپول بوتاکس نمیدونم شاید بیشتر زنه تشنه توجه بود بخواطر موقیتش که قبلش داشت و تو یه روز یهو همش از ...

درکل راجب این بود ک جدیدا همه دنبال یک چیزی ان خودشونو جوون کنن یا مردم دیگ خودشونو قبول ندارن و همه به قول شما دنبال توجه هستن و برای همین دست به هرکاری میکنن تا زیبا و جوون باشن و البته اینکه نقد فیلم خیلی عالی بود و ایده اش جدید بود من خوشم اومد از فیلم اخرش هم هرچند مورد نکته دارش وصل میشد به ابتدای فیلم تا اخرش ولی میتونست پایان بندی تمیز تری داشته باشه