2777
2789
عزیزم تو همکلاسی و... هم پیشنهاد و خواستگار نداشتین؟

نه همونا اینا رو بهم گفتن. گفتن تو ازت برمیاد خیانت هم بکنی ممکنه عاشق مردای بهتر بشی هر لحظه و بری یا اینکه یکی بیاد اغفالت کنه اخه پسرا تو دانشگاه خیلیاشون توجهشون بهم بود ولی اینا رو هم میگفتن. میگفتن ترجیح ما خانم معمولی تر هست که تو خیابون اینقدر نگاش نکنن همه. تو فامیلم خیلی خواستگار داشتم که من فامیل نمیخواستم. الانم باز یه دکتر متخصص هست میگه بیا برات کیس ازدواج پیدا کنم تو همکارام. حالا جالبه من اصلا دوست هم نمیشم چه برسه که بخوان مثلا مخمو بزنن که به همسر ایندم خیانت کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو همکلاسی و... هم پیشنهاد و خواستگار نداشتین؟

همون همکلاسیام بهم میگفتن که من ترسناکم از حیث اینکه هر لحظه ممکنه به شوهر ایندم خیانت کنم. حالا جالبه من اصلا حتی دوست پسر نداشتم. منکه بیخیال شدم کلا لابد قسمت نیست خدا به همه، همه چیزو یکجا نمیده به منم شانس ازدواج نداده اصلا. 

وای من تو خونه قبلی مون اصن خاستگار نداشتم اگ هم خاستگار بود همش یکی دو تاولی تو این خونه جدید مون ه ...

چه جالب منم همینطور شدم😍😅

البته ما کلا اومدیم یه شهر دیگه، شما همون شهر هستین؟

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
2810