2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ضایعست

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

مگه فیلم ترکیه 

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه

با فرهنگ ما همخوانی ندارد کلا جشن عروسی اینجا یه جشن برای شروع زندگی مشترکه که داشتن بچه نشون میده از شروع گذشته😁

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

نه عزیزم چرا زشت باشه ،چه اشکالی داره من یه نفرو می شناسم شوهر دومش تازه بچه از همسر قبلیش عروسی گرفت دخترش هم ساقدوشش بود حالا شما میتونی برا دخترت یه پرستار بگیری اون شب ازش مراقبت کنه تو عروسی وکلا نگهش داره شامشو بده چمیدونم شش دنگ حواسش به بچه باشه یا اگر مربی مهد داره همون بیاد نگهش داره

2810